in

Klassieke games in double pack voor de PSP

Konami Digital Entertainment heeft een verzameling van dubbele packs aangekondigd voor de PSP met de grootse titels op aangepast formaat.
De games zijn beschikbaar vanaf 26 maart. De nieuwe compilaties behouden hun originele verpakking en er zijn ook speciale games beschikbaar voor 29,95 euro. De eerste twee dubbele packs zijn Metal Gear Solid Portable Ops met Silent Hill Origins en Metal Gear Solid Portable Ops met Coded Arms.

Metal Gear Solid: Portable Ops kent een nieuw personage dat extra diepte brengt in de gameplay. Spelers krijgen een grote variatie aangeboden om het ideale team te bouwen en verschillende teams te creëren die het meest geschikt zijn voor bestrijding van verschillende situaties.

Silent Hill Origins is een oorspronkelijk verhaal met bijzondere graphics en volledig nieuwe gameplay elementen. Het verhaal onthult de oorsprong van de titel Silent Hill, het slaperige stadje, dat volzit met terreur. Daarnaast worden er ook een aantal nieuwe personages geïntroduceerd. Nieuw aan gameplay is de filmische ervaring tijdens interactieve momenten. Speler zien afschuwelijke monsters, terwijl de controle regeling voor elke situatie intuïtief verandert. Spelers gebruiken zowel een vernieuwde camera die ontworpen is voorde PSP, als een bijgewerkt besturingselement.

Coded Arms is een snelle en visueel verbluffende innovatieve first-person shooter set in een verlaten Virtual Reality-system. Dit systeem ontwikkelt een eigen bewustzijn en creëert een brute wereld met virtuele en vijandige buitenaardse rassen. Zoals een hacker, is de speler uitgerust met hightech wapens en moet de wereld bevrijden van de vreselijke inwoners. Wat volgt is een Gung-ho blaster, die de VR-wereld beïnvloedt door diverse monsterlijke creaties op de speler af te sturen

Konami’s PSP double packs komen uit op 26 maart 2009 voor 29,95 euro.

Game World levert ‘pokens’

Drie kleine Vyenotes