in

Mini GPS auto & locatie vinder

_InnoXplore introduceert de iX-G76 Mini GPS Car & Location Finder. Het Apparaat moeiteloos een locatie op. Aan de hand van LED pijl richting aanduiding op de iX-G76 is het vervolgens een fluitje van een cent om deze laatst opgeslagen locatie terug te vinden.

_Het apparaat is bijzonder gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig te bedienen. Het opslaan van een locatie gebeurt met een druk op de knop. Een pieptoon bevestigt wanneer deze locatie succesvol is vastgelegd. Vervolgens zet u het apparaat uit en begint u zorgeloos uw winkel of wandeltocht in vreemd gebied. Tegen de tijd dat u terug wilt navigeren naar de opgeslagen locatie, schakelt u de Locatie Vinder weer in. De LED pijl aanduiding wijst u feilloos de juiste richting naar de opgeslagen locatie. Binnen een straal van 20 meter van de opgeslagen locatie, zullen de LED pijlen sneller oplichten. Tevens zal een “piep, piep, piep” geluid u aangeven dat u dichtbij de opgeslagen locatie bent aangekomen.

De innoXplore iX-G76 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De advies verkoopprijsprijs bedraagt € 59,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is beschikbaar op: www.digitrading.nl of op www.innoxplore.com.

Game World levert ‘pokens’

Drie kleine Vyenotes