in

Drie kleine Vyenotes

Advance Technology lanceert een nieuwe lijn Vyenote minilaptops. De lijn bestaat uit drie modellen die elk boven de vijfhonderd euro kosten. Wel is een daarvan te gebruiken als tablet pc met draaibaar scherm, hebben ze alle drie een ingebouwde 3G-module, en zijn twee modellen in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar.

Eén van s werelds grootste laptopfabrikanten, Inventec, staat garant voor deze minilaptops. Standaard zijn ze uitgerust met Bluetooth, wifi, lan en een ingebouwde 3G –hspa module voor een supersnelle draadloze breedbandverbinding via internet. Advance Technology verzorgt zelf alle (data)abonnementen van KPN, Telfort en Vodafone, evenals de service, support en eventuele reparaties. De laptops kunnen op maat besteld worden. Ook kunnen de mini-laptops uitgevoerd worden met spraakherkenning en draadloze headset.
 
De VyeNote S47 is het topmodel in de range. Deze is alleen te gebruiken als mini-laptop, maar ook als tablet pc met aanraakscherm. De S47 is voorzien van een Intel Atom processor, 8.9 inch touchscreen met een hoge resolutie van 1280 x 768, ingebouwde dvd-drive en 3G-hspa module. Prijs: vanaf 995 euro exclusief btw.
 
De S21 is een echte mini-laptop. Klein, compleet en voordelig. De S21 heeft ook met een ingebouwde 3G-module en beschikt over wifi, cardreader en Xpress-card slot. Het scherm is 10 inch groot en heeft een volwaardig toetsenbord. Deze mini is er in vijf kleuren. Dit model kost 695 euro (ex. btw).
 
De Vyenote S31 is de elegantste van het drietal. Met een maximale dikte van maar 26 mm en een gewicht van rond de 1000 gram is dit de dunste mini-laptop ter wereld. Voorzien van een Intel Atom processor, 3G-hspa module, Bluetooth, wifi, een 10 inch scherm, 32 GB SSD drive en een volwaardig toetsenbord. Ook deze is er in vijf kleuren. De adviesprijs is 695 euro (ex. btw).

High-end Cybershot van Sony

Hercules lanceert ePlug