in

Je eigen rocksongs maken op de PS2

Magix introduceert een Music Maker-editie speciaal voor de PS2. De speler kan hiermee zijn eigen rocksongs maken, zonder dat hiervoor enige muzikale voorkennis voor nodig is. Het spel bevat een complete geluidsstudio en een catalogus van riffs en andere rocksounds. De liedjes worden gemaakt in een virtuele opnamestudio. Het softwarepakket voor de PS2 kost 19,99 euro en ligt vanaf 30 maart in de winkel.

Ook zonder kennis van muzieknoten zijn liedjes eenvoudig te maken met de Rockstar PS2-editie. Het softwarepakket bevat diverse bouwstenen die elke speler eenvoudig en eindeloos kan combineren. Met de PS2 is het ook mogeljk stemmen op te nemen die in de liedjes gebruikt kunnen worden. Ook kan de speler eigen melodieën en effecten verzinnen of zelfs spelen met diverse virtuele instrumenten.

De opnamestudio is virtueel, waardoor de speler echt plaatsneemt achter de computer. Diverse tools als een beatbox en een mengpaneel verschijnen op het scherm. Het spel werkt met de gitaar-controller van de PS2 en is ook te combineren met een usb-microfoon.

High-end Cybershot van Sony

Hercules lanceert ePlug