in

LaCie verdubbelt brandsnelheid van Blu-ray Drive

LaCie heeft de brandsnelheid van zijn LaCie d2 Blu-ray Drive verdubbeld. De schijf brandt nu met een snelheid tot 8x. De hogere brandsnelheid is van toepassing op zowel single- als dual-layer discs. LaCie heeft ook de standaard meegeleverde auteur- en back-upsoftware geüpgradet.

De LaCie d2 Blu-ray Drive slaat op één Blu-ray-schijf tot 50 GB aan data of vier uur HD-video op. De brander heeft een FireWire- en een USB 2. 0-poort. Dit maakt snelle datadoorvoer mogelijk tussen de drive en een pc of Mac.

De uiterst stille LaCie d2 Blu-ray Drive wordt geleverd met Easy Media Creator 10- en Toast 9 Titanium-software. De gebruiksvriendelijke software maakt het bijzonder eenvoudig voor pc- en Mac-gebruikers om audio- en videobestanden te branden op Blu-ray-discs en op dvd’s en cd’s. Met de tool kunnen gebruikers ook databack-ups inplannen, video’s bewerken, audio mixen en nog veel meer. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het creëren van Blu-ray-content te werken met drie bekende codecs: MPEG2, AVC en VC-1. Verder ondersteunt de LaCie d2 Blu-ray Drive uiteenlopende Blu-ray-, dvd- en cd-standaarden, waaronder BD-ROM, BD-ROM AACS, BD-R, BD-RE, DVD±R, CD-R.

Beschikbaarheid
De Lacie d2 Blu-ray Drive is vanaf nu verkrijgbaar via de LaCie Store Online, via LaCie Storage Partners en LaCie Resellers+ voor een consumentenadviesprijs vanaf 459,90 euro inclusief btw. Voor meer informatie: www.lacie.com.

LG Arena in 3D

Optische muis in regenboogkleuren