in

LaCinema Black

LaCie introduceert de meest veelzijdige multimedia harde schijf in de LaCinema-productserie: de LaCinema Black MAX. Dit draadloze mediacenter is ontworpen door topdesigner Neil Poulton. Naast veelzijdige audio-, foto- en video-features biedt de harde schijf de nieuwste technologische hoogstandjes op het vlak van digitale video-opname en thuisnetwerktechnologie. De LaCinema Black MAX is speciaal ontwikkeld om digitale content op te slaan en af te spelen via een thuisbioscoopsysteem.

Met zijn draadloze verbinding staat de LaCinema Black MAX garant voor eenvoudig en probleemloos netwerkgebruik. Gebruikers kunnen media streamen vanaf een mediaserver die draait op een pc of Network Attached Storage (NAS). Het is eveneens mogelijk bestanden supersnel te verplaatsen van de server naar deLaCinema Black MAX, terwijl de harde schijf verbonden blijft met de HD-televisie. Via USB-poorten kunnen gebruikers de capaciteit van de schijf uitbreiden of apparaten, zoals digitale camera’s, direct aansluiten om foto’s te bekijken en te downloaden.

De LaCinema Black MAX heeft een maximale capaciteit van 500 GB* en ondersteunt een breed scala van bestandformateringsopties. De harde schijf met 500 GB opslagcapaciteit biedt ruimte aan 710 films, 165.000 muzieknummers, 500.000 foto’s of 250 uur opnames**.

De LaCinema Black MAX is vanaf nu verkrijgbaar via de LaCie Store Online, via LaCie Resellers+ en de LaCie Corner voor een consumentenadviesprijs vanaf 449,90 euro inclusief btw. Voor meer informatie: www.lacie.com.

Mvix thuisbioscoop

LG Arena in 3D