in

Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 verhoogt de standaard voor All-in-One desktopcomputers

De combinatie van een hoogwaardig beeldscherm, betrouwbare prestaties en slimme functies is ideaal voor zelfs de meest veeleisende moderne werkomgevingen

Vandaag presenteert Lenovo™ de ThinkCentre™ M90a Pro Gen 4, die een nieuwe standaard zet voor All-in-One (AIO) zakelijke desktopcomputers. Het apparaat verrast met een enorm 27-inch QHD-scherm en is uitgerust met slimme functies die de connectiviteit, privacy en bruikbaarheid verbeteren.

Het syteem van de ThinkCentre M90a Pro Gen 4 zit boordevol met geavanceerde componenten, waaronder Intel® vPro® Enterprise met tot wel 13e generatie Intel Core™ i9-processoren, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU en tot wel 64 GB DDR5-geheugen. Om het systeem geoptimaliseerd te houden, is het ThinkCentre M90a Pro Gen 4 uitgerust met Energy Performance Optimizer, dat gebruikmaakt van machine learning.

De ThinkCentre M90a Pro Gen 4 maakt het ultra-snel delen van bestanden mogelijk met Thunderbolt 4, dat snelheden tot 40 Gbps kan bereiken en maakt het overzetten van video’s en gigantische bestanden een fluitje van een cent1. Voor professionals die nog meer wensen, kan de AIO desktop een extra 8K of twee 4K monitoren ondersteunen, kan hij worden uitgerust met externe GPU’s en opslagschijven en kan hij dienen als monitor wanneer hij is aangesloten op andere apparaten.

Met een 27-inch QHD-scherm dat zelfs de kleinste details kan weergeven, schittert de AIO met 350 nits en heeft het een sRGB 99%-classificatie.

De AIO is individueel gekalibreerd om ervoor te zorgen dat hetzelfde beeld identiek is in elke ThinkCentre M90a Pro Gen 4. De hoogwaardige AIO-desktop is Eyesafe 2.0 en Flicker Free gecertificeerd door TÜV Rheinland en heeft Natural Low Blue Light-technologie ingebouwd in de hardware om vermoeide ogen en vermoeidheid te verminderen.

Connectiviteit met meerdere apparaten vereenvoudigd

Moderne organisaties vereisen samenwerking tussen afdelingen, creatievelingen en apparaten en de ThinkCentre M90a Pro Gen 4 is de oplossing voor het creëren van het ultieme hybride ecosysteem. Naast de Thunderbolt 4-poort biedt de ThinkCentre M90a Pro Gen 4 ook een optionele Thunderbolt 3-poort2 waarmee gebruikers het beeldscherm kunnen delen als een Thunderbolt-monitor wanneer het is aangesloten via de meegeleverde USB-C®-kabel. Door middel van deze functie kunnen gebruikers ook een tweede M.2 SSD delen met een laptop of PC met super-snelle gegevensoverdrachtsnelheden.

De ThinkCentre M90a Pro Gen 4 kan ook een verlengstuk worden voor mobiele apparaten. Gebruikers van de Lenovo ThinkPhone van Motorola en geselecteerde Motorola-smartphones kunnen via een app verbinding maken met de AIO en krijgen zo de mogelijkheid om bestanden te kopiëren, plakken en slepen tussen de telefoon en de desktop, maar ook om apps te streamen, te reageren op sms’jes en meldingen bij te houden zonder dat ze hun telefoon hoeven te gebruiken.

Ontworpen voor de moderne professional

Privacy, veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel voor de moderne professional en de ThinkCentre M90a Pro Gen 4 combineert naadloos hardware en software om gebruikers gemoedsrust te geven. Met behulp van een unieke combinatie van AI, next-gen Human Presence Detection (HPD) met radarsensor en de RGB-IR camera, versterkt de AIO de privacy met zero-touch login en logout dat automatisch je scherm vervaagt als er iemand achter je staat.

Daarnaast is de ThinkCentre M90a Pro Gen 4 gebouwd met een discrete TPM 2.0-chip voor beter beveiligde encryptie, wordt het apparaat geleverd met ThinkShield om gegevens en bedrijfsmiddelen te beveiligen en kan het USB-opslagapparaten blokkeren met Smart USB Protection. De AIO is ook Mil SPEC getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid3 en is UL anti-stof gecertificeerd.

Om de prestaties en beveiliging van de ThinkCentre M90a Pro Gen 4 en andere apparaten te handhaven, is Lenovo Device Manager de voorkeurstool van gebruikers voor het beheer van eindpunten. Lenovo Device Manager is gebouwd om naadloos samen te werken met Windows 11 en andere besturingssystemen en is een flexibele, schaalbare, cloudgebaseerde en zero-touch oplossing waarmee gebruikers beleidsregels op alle apparaten kunnen koppelen en configureren. Lenovo Device Manager optimaliseert en verbetert de functionaliteit van apparaten, bewaakt de connectiviteit van apparaten, volgt hardware- en softwarewijzigingen en nog veel meer.

Doelgerichtheid in slim ontwerp

De ThinkCentre M90a Pro Gen 4 wordt geleverd met verschillende klantgerichte ontwerpen om werkomgevingen te stroomlijnen en de gebruikerservaring te verbeteren, waaronder een telefoon-docking bar, een ingebouwde basis voor snoerbeheer en een On-Screen Display-joystick voor eenvoudige menuselectie. Voor professionals die de productiviteit van hun systeem verder willen verhogen, biedt Lenovo een selectie accessoires (afzonderlijk verkrijgbaar), waaronder een Conference Call Base met quad-array microfoons voor 360 graden bereik in het verafgelegen gebieden en vier Harman®-speakers voor een kristalhelder geluid.

De Conference Call Base is gecertificeerd voor Microsoft Teams, kan worden verbonden met je computer via een standaard USB Type-C interface, is afgestemd op de menselijke stem en is voorzien van echo-onderdrukking en AI-ruisonderdrukking.

Prijzen en beschikbaarheid4

De Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 is nu verkrijgbaar in geselecteerde markten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Playseat en Logitech G introduceren de Playseat Challenge X – Logitech G Edition

Nederlandse consument besteedt €16,3 miljard online in eerste halfjaar 2023