in

Logitech G introduceert geavanceerde gaming headsets voor dagelijks gebruik

Logitech G433 en G233 gaming headsets bieden superieure audioprestaties in een lichtgewicht, comfortabel en hip design.

Logitech G, een merk van Logitech, introduceert de Logitech G433 7.1 Gaming Headset en de Logitech G233 Prodigy Gaming Headset.

Deze headsets zitten boordevol geavanceerde gaming-technologie, inclusief Pro-G audio drivers voor superieure audioprestaties. Dankzij het lichte ontwerp zitten de headsets zeer comfortabel zodat je ze bij al je gaming-sessies kunt gebruiken.

“Als je veel games speelt, net als ik, is het gebruik van een echt goede gaming headset cruciaal”, zegt Ujesh Desai, vice president en general manager van Logitech G. “Ook wanneer je van muziek houdt is een kwalitatief goede koptelefoon belangrijk. Nu is er een headset die het beste van beide werelden combineert. Je kunt daarmee zonder problemen switchen tussen je PC en je console. Dankzij het prachtige design, de Pro-G audio drivers en de afneembare boom mic, neem je hem zo mee naar buiten. Dit is de headset die perfect past bij jouw lifestyle.”

Kwalitatief hoogstaande audio
Beide headphones zijn voorzien van de geavanceerde Pro-G drivers en hybride mesh-materialen die garant staan voor kwalitatief hoogstaande audio. De drivers produceren zuivere hoge en lage tonen met minimale distortie. Logitech G heeft de geluidskwaliteit voor analoge reproductie en digitale USB-output verbeterd zodat het geluidsprofiel uit elke audiobron zeer accuraat klinkt.

“Als je veel games speelt, net als ik, is het gebruik van een echt goede gaming headset cruciaal”

De Logitech G433 maakt gebruik van DTS Headphone:X 7.1 en biedt daarmee de beste surround sound die momenteel verkrijgbaar is. De zeer realistische DTS Headphone:X-technologie repliceert zeer nauwkeurig de plaatsing en audiopositionering van 7.1-speakers. Hierdoor kun je de omgevingseffecten en positionele audio die game-designers ontwikkelen, goed waarnemen. Je hoort hoe ver vijanden nog van je verwijderd zijn en uit welke richting ze komen. Het volumeniveau voor elk van de zeven audiokanalen kun je apart instellen.

Comfortabel design, geïnspireerd door sporters
De Logitech G433 en Logitech G233 headsets zijn duurzaam en tegelijk lichtgewicht en extreem comfortabel. De Logitech G433 heeft een hydrophobische, vlekbestendige, stoffen afwerking in de kleuren: Royal Blue, Fire Red en Triple Black. De Logitech G233 is beschikbaar met zwarte ‘soft touch’ materialen en Cyan Blue ear pads.

Beide headsets hebben ademende, sportieve mesh ear pads die eenvoudig verwijderd en gereinigd kunnen worden. Bij de Logitech G433 wordt ook een set microfiber ear pads geleverd zodat je altijd het materiaal kunt kiezen dat het beste bij je past.

Extreem heldere communicatie en geschikt voor elk apparaat
De nieuwe headsets hebben een verwijderbare high quality boom-microfoon met micro pop-filter voor kristalheldere spraak en communicatie. Beide werken met PC’s, consoles (inclusief Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch) en mobiele apparaten. Zowel de G433 als de G233 zijn officieel ‘Discord Certified’, dat de hoogste niveaus voor audio en heldere spraak garandeert.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G433 en Logitech G233 gaming headsets zijn vanaf juni 2017 in Nederland verkrijgbaar via MediaMarkt, Bol.com en Coolblue voor de verkoopadviesprijs van respectievelijk 129,- en 89.99 euro. Voor de Logitech G233 geldt dat deze ook verkrijgbaar is via Alternate.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Online markt blijft groeien ondanks lichte daling in aantal online kopers

mophie, de maker van de originele juice pack® stelt u zijn ultradunne draadloze oplaadhoes voor