in

Logitech G introduceert nieuwe PRO Gaming Headset

Ontworpen en gemaakt in samenwerking met ‘s werelds beste eSports-atleten – Logitech G introduceert vandaag de Logitech G PRO Gaming Headset. Met de headset profiteren professionele, competitieve eSports-atleten van goede audioprestaties.

De nieuwste toevoeging aan de professionele Logitech G PRO line-up is licht en comfortabel, zelfs tijdens langdurig gamen. De headset beschikt over Logitech G Pro-G drivers voor zeer goede audio, premium kunstlederen ear pads voor uitstekende geluidsisolatie en een professionele condensatormicrofoon voor heldere communicatie. Dankzij de helderheid en kwaliteit van de gaming headset speaker, horen gamers elke naderende, vijandige voetstap.

“We ontwikkelden de PRO Headset in nauw overleg met TSM-, G2 Esports- en London Spitfire-spelers.”

De Logitech G PRO Gaming Headset is bovendien de officiële headset van Electronic Sports League (ESL) CS:GO Pro League, ESL One en ESL Premiership, en wordt de favoriete headset voor tal van topteams en -spelers.

“Als vooraanstaande fabrikant van gamingapparatuur ontwikkelen we wat eSports-professionals, -spelers en enthousiastelingen wensen”, vertelt Ujesh Desai, vicevoorzitter en algemeen directeur van Logitech Gaming. “We ontwikkelden de PRO Headset in nauw overleg met TSM-, G2 Esports- en London Spitfire-spelers. Ons design bestaat onder meer uit een toernooimicrofoon van superieure kwaliteit, gemaakt van comfortabel kunstleer. Daardoor is hij de ideale headset voor eSports- en professionele gamers.”

Pro-G drivers voor geavanceerde audio

Voor een hoge audiokwaliteit zijn de geavanceerde Pro-G drivers gemaakt met hybride mesh-materialen. In combinatie met Logitech G’s geavanceerde audioprofielen zorgen de drivers voor een rijke, dreunende bass, duidelijke hoge tonen, precieze treble en weinig vervorming.

“De geluidskwaliteit van de nieuwe Logitech G PRO Gaming Headset is ongeëvenaard”, vertelt Ji-Hyeok ‘Birdring’ Kim van London Spitfire (Overwatch). “Doordat we steeds alle belangrijke in-game audio horen, verhoogt de headset het spelniveau van ons team. Het helpt ons om de tegenstanders steeds een stap voor te blijven.”

Verbeterde geluidsisolatie en comfortabel design

Vergeleken met de eerdere Logitech G ear pads biedt de Logitech G PRO Gaming Headset tot vijftig procent meer geluidsisolatie. De premium kunstlederen ear pads zorgen niet alleen voor een maximale passieve geluidsisolatie, maar ook voor een verbeterde helderheid en volume. Daardoor kunnen gamers zelfs in hectische omstandigheden ongestoord en in alle comfort gamen.

De headset wordt ook geleverd met microsuède ear pads. De zwarte Logitech G PRO Gaming Headset heeft een licht en comfortabel design. De afneembare, analoge kabels en controls zorgen voor de connectie.

“Het eerste wat me opvalt als ik deze headset op zet, is zijn geluidsisolatie”, zegt Kenny ‘kennyS’ Schrub van G2 Esports (CS:GO). “De geluidsisolatie is zo goed dat ik me voor de volle honderd procent kan concentreren op het spel.”

Professionele condensatormicrofoon

De microfoon van de Logitech G PRO Gaming Headset maakt gebruik van een professionele pop-filter en microfoon voor heldere voice-chat en toonaangevende audio-opnames. De hoogwaardige, ruisonderbrekende microfoon heeft een verbeterde buigbare arm voor betere geluidsopnames, een bredere frequentierespons, een lagere signaal/ruis-verhouding en een hogere gevoeligheid dan de eerdere Logitech gaming headsets. Samen zorgt dat voor meer duidelijkheid en headroom.

“Door zijn mooie design voelt hij heel comfortabel aan”, zegt Mike Yeung van TSM (LOL). “En de kwaliteit van de microfoon is uitstekend.”

De Logitech G PRO Gaming Headset is compatibel met pc’s, spelconsoles (waaronder Xbox One, PlayStation®4 en Nintendo Switch™) en mobiele toestellen.

Prijs en beschikbaarheid

The Logitech G PRO Gaming Headset is naar verwachting vanaf april 2018 beschikbaar via o.a. Bol.com, Coolblue, Media Markt, Alternate en Wehkamp. De retailadviesprijs is 99 euro. Ga voor meer informatie naar onze website, ons blog, of volg ons via @LogitechG.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Canon viert wereldwijde nr. 1 marktaandeel van digitale camera’s met verwisselbare lens

“Ontwerp van grafsteen voor het eerst in Nederland in Virtual Reality te bewonderen”