in

Logitech G tekent overeenkomst met ECV esports

Hardware-producent sponsort een jaar lang gaming gear – In een zonovergoten stadion van AZ heeft Logitech G, een merk van Logitech, een strategisch partnerovereenkomst met ECV esports getekend.

In de skybox, de plek waar de esporters trainen en waar het gehele jaar door evenementen worden georganiseerd, komen partijen overeen dat Logitech de producten voor de esporters voor EVC levert.

EVC esports

Door ECV esports van de beste (wireless) gaming producten te voorzien, draagt Logitech G bij een betere ontwikkeling voor zowel spelers als organisatie. Logitech staat ook volledig achter het concept dat zij uitdragen. “De samenwerking met ECV esports is voor ons belangrijk”, stelt Marketing Manager Benelux, Marc van den Helder. “Wij willen graag onze producten op een professionele manier binnen de gaming community positioneren, en ook laten zien dat bijvoorbeeld de wireless G533 Gaming Headset en de G603 Gaming Muis door de beste gamers gebruikt worden. Daarnaast staan we achter het Verantwoord Gamen initiatief wat ECV uitdraagt in samenwerking met de Stichting Verantwoord Gamen.”

“De samenwerking met ECV esports is voor ons belangrijk”

Trots

EVC is een opleiding en esports-instituut om talent te ontdekken en te ontwikkelen. Ze organiseren trainingsdagen en maandelijkse inhouse toernooien voor de esports Community. Als bedrijf heeft het de mogelijkheid, om een totaalpakket aan te bieden voor gamers, brand of organisatie. De oprichter van ECV esports, Jim Lehmann: “Met trots mag ik bekend maken dat we vanaf heden een samenwerking hebben met Logitech G. We willen altijd stappen maken in de ontwikkeling van onze organisatie. Dankzij de laatste technologieën zoals Lightspeed en Hero van Logitech G, kunnen we met de allernieuwste producten op het hoogste niveau acteren. Een absolute garantie dat onze spelers maximaal kunnen presteren”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

NETGEAR lanceert eerste unmanaged switch met flexibele opties voor Power over Ethernet

Stijl met textiel: Speedlink lanceert de CIUS een muis verfraaid met textiel