in

Maak je telefoon wakker met SanDisk

SanDisk heeft de SanDisk Mobile Ultra, microSD, microSDHC en Memory Stick Micro (M2) mobiele flashgeheugenkaarten gelanceerd. Ze zijn verkrijgbaar in 2, 4 en 8 GB uitvoeringen en zijn de allereerste topgeheugenkaarten voor mobiele telefoons. Ze kunnen zeer hoge snelheden halen en bovendien ook de multimediale functionaliteit van de mobiel ‘wakker schudden’.

De SanDisk Mobile Ultra kaarten zijn ‘best of breed’-kaarten die hoge side-loading snelheden halen. Ze zijn daarmee een absolute must voor alle digitale consumenten. De nieuwe geheugenkaart met verhoogde overdrachtssnelheden zorgt ervoor dat gebruikers digitale bestanden snel naar mobiele telefoon of computer kunnen overbrengen.

Naast een verhoogde snelheid, kunnen gebruikers met de SanDisk Mobile Ultra kaarten de multimediale functionaliteit van hun mobiele telefoons ‘wakker schudden’. Ze zorgen er namelijk voor dat de opslagcapaciteit voor kaarten, muziek, videos, fotos, games en andere essentiële applicaties een stuk hoger ligt. Een mooie optie voor mensen die filmpjes met hun mobiel maken is dat de beelden snel en efficiënt worden opgeslagen en op het internet gezet kunnen worden. Het is een waardevolle aanwinst dat de kaart gebundeld is met een MobileMate Micro Reader. Deze kan direct op een usb 2.0-poort worden aangesloten en vergemakkelijkt de overdracht en het beheer van digitale content.

‘Het gebruik van de mobiele telefoon voor multimediale activiteiten, zoals digitale fotografie, muziek downloaden, video en gps is de afgelopen twee jaar verdubbeld,’ zegt David Kerr, vice president mobile research bij Strategy Analytics. ‘Met deze lancering laat SanDisk zien dat het goed in staat is zich aan te passen aan de veranderende behoeften van de klant. En dat ze de juiste opslagapparaten op het juiste moment in de markt weten te zetten.’

SanDisk Mobile Ultra microSD 2 GB heeft een adviesprijs van 8,52 euro exclusief btw. De SanDisk Mobile Ultra microSDHC 4 GB heeft een adviesprijs van 13,89 euro exclusief btw en de SanDisk Mobile Ultra microSDHC 8 GB heeft een adviesprijs van 27,87 exclusief btw. De SanDisk Mobile Ultra Memory Stick Micro M2 2 GB heeft een adviesprijs van 13,43 euro exclusief btw, en de 4 GB en 8 GB zijn respectievelijk 22,63 en 47,13 euro exclusief btw.

Marmitek introduceert de GigaVideo580

Razer Salmosa Muis