in

Marmitek hééft het: draadloos HDMI

Marmitek, introduceert de GigaVideo800 HDMI. Marmitek bewijst zichzelf wederom als innovatieve speler met een werkende én per direct leverbare draadloze HDMI-oplossing. De GigaVideo800 HDMI zendt het HD-signaal van maximaal vier aangesloten HD-apparaten ongecomprimeerd en zonder kwaliteitsverlies draadloos naar HDTV of -projector.
De Marmitek GigaVideo800 HDMI heeft een consumenten adviesprijs van 599,- euro incl. BTW en is per direct leverbaar.
 
 

Draadloos HDMI werd enkele jaren geleden al door verschillende leveranciers aangekondigd, maar tot op heden is er in de praktijk weinig van terechtgekomen. Ofwel voldeden de geïntroduceerde producten kwalitatief niet aan de verwachtingen, ofwel zijn ze tot op heden nog niet daadwerkelijk leverbaar. Met de introductie van de GigaVideo800 HDMI bewijst Marmitek dat hoogwaardig draadloos HDMI wel degelijk mogelijk én beschikbaar is.
 
 
Ongecomprimeerd
Met behulp van de GigaVideo800 HDMI overbrugt het draadloze HD-signaal zonder kwaliteitsverlies een afstand tot 20 meter naar de HDTV of -projector. De Marmitek GigaVideo800 HDMI verstuurt het 1080p-signaal zonder dit eerst te comprimeren. Het draadloos ontvangen signaal wordt zonder vertraging (perfect voor game consoles) doorgestuurd en heeft exact dezelfde eigenschappen als wanneer het signaal door een hoogwaardige HDMI-kabel wordt verstuurd.
 
Vier apparaten
De GigaVideo800 HDMI bestaat uit twee fraai gestileerde kastjes, die respectievelijk dienst doen als zender en ontvanger. De ontvanger wordt aangesloten op de tv, terwijl op de zender maximaal vier (HD) apparaten kunnen worden aangesloten. Dit kunnen bijvoorbeeld Blu-ray spelers, digital video recorders (DVRs), HD set-top boxes, spelconsoles (Wii, PS3 of Xbox 360), Media Center PCs of standaard DVD spelers/recorders zijn. Schakelen tussen deze apparaten gaat eenvoudig met één druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening. Een belangrijk voordeel van de GigaVideo800 HDMI is dat het niet meer nodig is om kabels van HD-apparaten constant om te pluggen op de HDTV of -projector.
 
 

Bellen, bluetooth en muziek met de autoradio

Alles aansluiten op de autoradio