in

Marmitek introduceert de GigaVideo580

De videozender die ongevoelig is voor WiFi, Blue tooth of magnetron, dat is de GigaVideo580 van Marmitek. De zender zendt het Audio en Video signaal draadloos door muren en plafonds. Kabels trekken en gaten boren is dus niet nodig. De GigaVideo580 gebruikt hiervoor de storingsongevoelige 5,8 Ghz frequentieband.

De videozender, stuurt de beelden van harddiskrecorder, satellietontvanger of digitale TV decoder naar een tweede tv in de woning. De gebruikre kan overal in huis genieten van centraal opgenomen of opgeslagen beeld- en geluidsmateriaal.

De meeste videozenders werken op de 2.4GHz frequentieband. De GigaVideo580 is hierop een uitzondering. Deze verstuurt het Audio en Video signaal via de 5.8GHz frequentieband. Het verschil tussen videozenders met een 2.4GHz signaal en een 5.8GHz signaal is dat deze laatste niet gevoelig is voor elementen in huis op de 2.4GHz frequentieband zoals een draadloos (WiFi) netwerk, blue tooth, magnetrons en draadloze telefoons.

Het bedienen van het aangesloten A/V apparaat is mogelijk vanaf de locatie van beide TV’s. de gebruiker kan gewoon de originele afstandsbediening van het aangesloten A/V apparaat hiervoor gebruiken.

Deze hoogwaardige videozender heeft een consumenten adviesprijs van 99,95 euro incl. BTW.

De EeePC wordt plat

Denon dock voor iPod geüpdatet