in

Nederlanders verwijderen eerst zichzelf voor meer opslag op hun smartphone

Stres! Het gevoel van te weinig opslag op je smartphone is voor veel mensen een grote bron van ergernis. Je hebt de perfecte foto, maar geen ruimte en moet eerst oude foto’s verwijderen. Maar wat of wie verwijder je eerst?

Volgens online onderzoek van SanDisk verwijdert een vijfde (20%) van de Nederlanders met foto’s op hun smartphone eerst zichzelf, gevolgd door vrienden (14%), huisdieren (8%), kinderen (6%) en partners (5%). Als laatste verwijderen ze hun ouders (2%). Ook blijkt dat een kwart (26%) spijt heeft van het verwijderen van een dierbare foto of video om ruimte te maken. Opvallend genoeg, maakt 19 procent van alle smartphonegebruikers nooit een back-up van de bestanden op hun smartphone.

SanDisk biedt een breed assortiment van mobiele opslag producten waarmee gebruikers eenvoudig de opslagcapaciteit van hun telefoon kunnen vergroten. Zo maak je met de iXpand Base een automatische back-up van al je bestanden terwijl je je telefoon oplaadt. Het apparaat synchroniseert al je bestanden met een SD-kaartje. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar het maken van een back-up, makkelijk en snel, geen extra handeling nodig.

www.sandisk.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ARCHOS Junior, een assortiment gemaakt voor kinderen

Dell introduceert zijn nieuwe en veelzijdige zakelijke PC-portfolio