in

NETGEAR introduceert nieuwe multi-gig switches voor WiFi 6-toepassingen

Nieuwe multi-speed switches optimaliseren de communicatie tussen netwerkapparaten, kunnen beheerd worden in de cloud en bieden mogelijkheden voor PoE ++ en ononderbroken PoE.

NETGEAR introduceert de MS510TXM en MS510TXUP multi-gig switches. Deze innovatieve switches van NETGEAR ondersteunen snelheden tot 10G en beschikken over optioneel cloudbeheer. Het MS510TXUP Ultra60 PoE ++ -model ondersteunt bovendien tot 60 watt PoE-vermogen op elke poort.

Multi-gig connectiviteit voor geoptimaliseerde prestaties

De behoefte aan snelheid blijft groeien, aangezien steeds meer apparaten snellere verbindingen vereisen maar niet worden ondersteund door traditionele 1 Gbps-switches. NETGEAR’s nieuwe multi-gig-switches kunnen apparaten met een groot aantal snelheden verbinden voor duurzame end-to-end-prestaties. Elke poort op de MS510TXM of MS510TXUP kan automatisch tot snelheden van 100 MB, 1 G, 2,5 G, 5 G of 10 G toepassen. Hierdoor kunnen WiFi-access points, netwerkopslagsystemen, servers en IoT-apparaten met de meest optimale snelheid worden verbonden. De MS510TXM en MS510TXUP zijn geschikt voor bedrijven die hun WiFi-prestaties willen verbeteren met een netwerk van WiFi 6-access points (zoals NETGEAR’s onlangs aangekondigde WAX610 of WAX218, die beide communicatiesnelheden van 2,5G ondersteunen). Bovendien kunnen de nieuwe switches snelheden tot 5G behalen met CAT 5E, waardoor de investering van een bedrijf in kabelinfrastructuur wordt beschermd.

PoE++ Power voor eenvoud en lagere kosten

De MS510TXUP biedt bovendien PoE (Power-over-Ethernet) op elk van zijn poorten. Het ondersteunt Ultra60 PoE ++, de nieuwste PoE-standaard IEEE 802.3az die tot 60 watt PoE-vermogen levert op elke poort. De mogelijkheid om zowel data als stroom via een (Ethernet) kabel te leveren, stelt netwerkapparaten in staat om op elke locatie te worden geplaatst zonder dat gebruikers zich zorgen hoeven te maken over de beschikbaarheid van een stopcontact. Hierdoor wordt de implementatie vereenvoudigt en worden kosten verlaagt. De MS510TXUP wordt geleverd met een groot PoE-budget van 295 watt en kan PoE-, PoE + – of PoE ++ -apparaten van stroom voorzien, waardoor hij ideaal is voor het voeden en aansluiten van WiFi-access points, IP-bewakingscamera’s en andere IoT-apparaten.

Bovendien zorgt de Uninterrupted PoE-functie van de MS510TXUP ervoor dat de stroom naar de aangesloten apparaten niet wordt onderbroken in het geval van een firmware-update of een reboot van de switch.

Een nieuwe generatie netwerkapparaten zoals WiFi 6-access points, IP-bewakingscamera’s, slimme verlichting, etc. vereisen meer vermogen en hogere netwerksnelheden

“Een nieuwe generatie netwerkapparaten zoals WiFi 6-access points, IP-bewakingscamera’s, slimme verlichting, etc. vereisen meer vermogen en hogere netwerksnelheden”, aldus Patrick Lo, voorzitter en CEO van NETGEAR. “De MS510TXM en MS510TXUP komen op een bijzonder belangrijk moment waarop bedrijven een dringende behoefte hebben om levensvatbaar en concurrerend te blijven temidden van een wereldwijde pandemie. In combinatie met onze nieuwe WiFi 6-access points helpen de nieuwe switches bedrijven om sneller en betrouwbaarder te werken tegen aanzienlijk lagere kosten.”

Eenvoudige configuratie

De MS510TXM en MS510TXUP Smart-switches bieden een intuïtieve webbrowsergebaseerde gebruikersinterface voor eenvoudig beheer van L2 / L2 + / L3-Lite-netwerkfuncties zoals VLAN’s en QoS-beheer. Met de MS510TXUP zijn geavanceerde PoE-controls per poort, inclusief power allocation override , PoE-planning en in- / uitschakelen / stroomcyclus, allemaal toegankelijk via elke webbrowser.

Inclusief Insight Cloud Management

De MS510TXM- en MS510TXUP-switches worden ook geleverd met NETGEAR Insight Cloudmanagementactivatie voor constant beheer en monitoring op afstand via een intuïtieve app of Cloud Portal. NETGEAR Insight is de ultieme oplossing op het gebied van apparaat- en locatiebeheer, waarmee gebruikers op afstand kleine bedrijfsnetwerken op meerdere locaties kunt beheren vanuit één venster. Bij beide switches is een abonnement van 1 jaar op Insight Premium of Insight Pro inbegrepen.

Geavanceerde functies

IPv6-beheer, ACL, DiffServ QoS, LACP-linkaggregatie (poorttrunking) en Spanning Tree en statische routeringsfuncties worden ondersteund op de MS510TXM- en MS510TXUP-switches om ervoor te zorgen dat zelfs aan de meest geavanceerde behoeften van kleine bedrijven wordt voldaan. Om de juiste snelheid te behouden, hebben de switches bovendien poorten met automatische detectie: vier van de acht poorten schakelen automatisch tussen de snelheden van 100 Mb / 1 G / 2,5 G / 5 G / 10 G, de andere 4 poorten bieden 100 Mb, 1 G en 2,5 G snelheden en twee uplink-poorten schakelen automatisch tussen 1 G en 10 G indien nodig met SFP + -poorten.

Beschikbaarheid

De MS510TXM- en MS510TXUP-switches zijn vanaf nu verkrijgbaar in Europa.

  • De MS510TXM heeft een adviesprijs van €489.99
  • De MS510TXUP heeft een adviesprijs van €609.99

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

NETGEAR voegt nieuwe draadloze mobiele 4G en 5G-oplossingen toe voor internet op iedere (werk)plek

Razer introduceert nieuwe versies Blade 15 en Blade Pro 17 met NVIDIA GeForce RTX 30 Series grafische kaart