in

Netgears nieuwe digitale entertainer is live

Netgear lanceert de nieuwe Digital Entertainer Live (EVA 2000). De EVA2000 is een allround mediaspeler voor ieder huishouden. Allerlei content, zoals YouTube-filmpjes, internet, mp3 en films, kunnen op de televisie worden afgespeeld. Die bestanden kunnen vanaf een usb-stick, computer of het NAS-apparaat zelf worden afgespeeld. De adviesprijs van EVA 2000 is 149 euro.

De gebruiker hoeft bij deze Digital Entertainer alleen maar een usb-stick met digitale content in een van de twee usb-poorten te pluggen en de Digital Entertainer Live op de hdtv aan te sluiten met een hdmi- of composietkabel. De Digital Entertainer Live is echter ook voorzien van rca-jacks voor het aansluiten van analoge tv’s.
 
Via een ethernetpoort kan de NAS op het thuisnetwerk worden aangesloten. Voor draadloos gebruik is er de draadloze usb adapter (EVAW111) die toegang mogelijk maakt via wifi. Ook kan gebruik gemaakt worden van internet over het stroomnetwerk met bijvoorbeeld de Home Theater Internet Connection Kit (XAVB1004).
 
Om eenvoudig Internet video content te zoeken is de Digital Entertainer Live uitgerust met een ingebouwde zoekmachine die video’s kan lokaliseren op het gehele internet. Door middel van dynamische sleutelwoordzoekopdrachten worden honderdduizenden websites afgezocht zonder dat er maar een computer aan te pas komt. De zoektoepassing genereert dynamische resultaten na iedere letter die ingevoerd wordt en categoriseert populaire onderwerpen in eenvoudig te vinden zoekmappen.

Restaurant Tycoon vanaf november

Batman vanaf morgen ook op pc