in

Nexum AQUA+ 32bit/384K Bluetooth Draadloze Audio & Koptelefoon Versterker & DAC

’s Werelds lichtste draadloze hoofdtelefoonversterker biedt een weergaloze luisterervaring – Bent u een liefhebber van HiFi kwaliteit muziek en bent u op zoek naar een product dat het maximale uit uw koptelefoon haalt, dan is de AQUA+ van Nexum Design de perfecte oplossing voor u.

De smartphone is de bottleneck bij het luisteren naar muziek. Hoogwaardige hoofdtelefoons en oordopjes worden nooit ten volle benut door de beperkte audio weergave capaciteit van de smartphone. De Nexum AQUA+ laat uw muziek rijker klinken en geeft uw audio apparatuur op deze manier veel meer elan. Bovendien beschikken steeds minder telefoons over een 3.5mm audio uitgang. Ook voor deze telefoons is de Nexum AQUA+ een uitkomst. Deze hoogwaardige noviteit staat garant voor een onbelemmerde luisterervaring en is gehuisvest in een fraaie compacte behuizing in de kleuren zwart, wit en goud.

Hoe het werkt

Koppel uw smartphone via Bluetooth met de AQUA+ en plug uw koptelefoon of oordopjes in de 3.5mm audio uitgang en u bent klaar om te genieten van uw favoriete muziek met een wirwarvrije luisterervaring. Deze noviteit werkt met elke willekeurige smartphone, laptop, tv of andere bluetooth apparaten, zodat u kunt genieten van muziek zonder dat u hoeft in te leveren op het gebied van geluidsprestaties of comfort. Deze hoofdtelefoonversterker kan draadloos worden opgeladen middels de meegeleverde Qi lader.

Achterliggende gedachte

De technologie achter AQUA+ is ontworpen met draadloos geluid van hoge kwaliteit in het achterhoofd. AQUA+ verwerkt geluidssignalen via drie chips, in plaats van 1 enkele 16-bits bluetooth chip, zoals de meeste andere apparaten. De bluetooth en extra SRC en DAC chipsets waarnee de elegant ontworpen AQUA+ is uitgerust zorgen voor draadloze, lossless (zonder kwaliteitsverlies) en ‘leveled up’ 32-bits HiFi audio kwaliteit.

Specs in vogelvucht

• 32-Bit/384kHz HiFi DAC powered by Cirrus Logic, levert hoge resolutie en lossless geluid • DAC Cirrus Logic CS43130 • SRC 16Bit/44.1K sampling up to 32Bit/384K • Audio Codec aptX/aptX LL/AAC/SBC • CSR Bluetooth V4.2 • Wireless Charging (Compliant with Qi) • Verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Goud, Wit

Nexum AQUA+ Verkoop-/advies prijs: € 139,00 (incl. BTW)

Meer informatie: Nexum AQUA+

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Spectaculaire heropening HOBO hifi Apeldoorn

Nieuwe JAM Audio bluetooth-oordopjes leveren tot wel dertig uur luisterplezier