in

BONX Grip – Robuuste Handsfree Groepscommunicatie voor Buitensporters

De Ultieme communcatie gadget voor Buitensporters – In een tijdperk waarin efficiënte digitale communicatie onmisbaar is, worden nu ook de buitensporters, buiten recreanten en atleten op hun wenken bediend met BONX Grip.

Een robuuste, veelzijdige en vernuftige telefoon accessoire gadget. Daar waar de mobiele telefoon internet verbinding heeft, kunnen kraakheldere gesprekken met elkaar gevoerd worden. Afstand speelt om deze reden dan ook geen rol. Zodra een van de gebruikers begint met praten, zal het gesprek onmiddellijk tot stand gebracht worden. Deelnemers kunnen tegelijkertijd spreken en luisteren. BONX Grip is eveneens geschikt voor vis- / water -/ wintersport en buitenspellen als Paintball en Lasergames. Maar ook voor tal van andere toepassingen, zoals de bouw -/ maritieme -/ evenementen sector en de beveiligingsbranche.

Hoe het werkt?

BONX Grip laat zich eenvoudig middels Bluetooth koppelen aan een mobiele telefoon. Een gratis te downloaden exclusieve, intuïtieve en gebruikersvriendelijke VoIP APP completeert deze noviteit. Daar waar de mobiele telefoon bereik heeft, levert dit oorstuk de gebruiker onbeperkt bereik om met maximaal 10 gebruikers groepsgesprekken te voeren. De verbinding sluit zich automatisch als er niet wordt gesproken totdat er opnieuw wordt gepraat. Er kunnen tevens telefoongesprekken worden gevoerd met dit revolutionaire apparaat.

Ontworpen voor buiten activiteiten

Voor optimale veiligheid, heeft de rug van het oorstuk een open vormgeving, zodat de gebruiker zijn omgeving te allen tijde kan blijven horen. Door zijn ongeëvenaarde en revolutionaire technologie werkt het apparaat ook in extreme weersomstandigheden en op plaatsen waar het netwerk instabiel is. Twee grote toetsen maken het mogelijk om eenvoudig te dempen en het volume te regelen. Voorts is BONX Grip water en schokbestendig. BONX Grip bespaart de levensduur van de telefoonbatterij en vermindert het gegevensgebruik door alleen spraakgegevens te verzenden wanneer er gesproken wordt. Tot slot is het product ook ideaal om veilig in de stad te gebruiken, terwijl er naar muziek geluisterd wordt.

Meer informatie: Productpagina op DigiTrading.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Succesvolle eerste dag nieuwe beurscombinatie Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017

Professioneel display voor Fotografen: BenQ SW271 met 4K en HDR