in

Sweex active noise cancelling headsets.

NEDIS introduceert een 2-tal active noise cancelling headsets van Sweex. De bluetooth over-ear versie met een aluminium design heeft een hoofdband en oorkussens van kunstleer. Deze versie is leverbaar in de kleuren zwart/zilver en wit/zilver.

De draadloze over-ear headset met Bluetooth technologie speelt met de active noise cancelling ingeschakeld tot wel 8 uur lang muziek af tot op een afstand van 10 meter van de audiobron. Het volume aanpassen en het veranderen van tracks kan gemakkelijk geregeld worden met de on-board bediening. De hoofdtelefoon kan ook bedraad worden gebruikt met de bijgeleverde backup-kabel met ingebouwde microfoon voor als de batterij leeg raakt.

Beide modellen zijn opvouwbaar en voorzien van professioneel getunede 40 mm drivers, welke zorgen voor kristalheldere tonen en een goed gebalanceerde, superieure bas. De 18 dB active noise cancelling zorgt er voor dat het storende omgevingsgeluiden reduceert. Hierdoor is deze headset ideaal voor gebruik in het vliegtuig, de trein of de auto.

De Bluetooth noise cancelling headset wordt compleet geleverd met een vliegtuigadapter en een harde, carbon-look reisetui om je kostbare headset en alle accessoires in op te bergen.

Met de audiokabel die voorzien is van microfoon en bediening kan een telefoongesprek worden gevoerd. Een micro USB kabel om de batterij mee op te laden en luxe hard-shell case worden eveneens standaard bijgeleverd.

De draadloze headset heeft een adviesverkoopprijs van € 129,00

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

SAP Hybris introduceert Machine Learning om winkelervaringen te optimaliseren

Ruim helft Nederlanders geen idee van kosten mobiel datagebruik