in

DigiTip & Win: Sweex True Wireless Draadloze In-Ears

NEDIS introduceert true wireless bluetooth in-ears van Sweex. Wireless-in-ear hoofdtelefoons hadden tot voor kort altijd een nek- of hoofdband nodig om alle elektronica te huisvesten, maar de nieuwste technologie past gewoon in de oortjes.

Winnen

NEDIS stelt 4 exemplaren van de ‘Sweex True Wireless Draadloze In-Ears’ ter beschikking voor onze lezers! Wat moet je doen om kans te maken? Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 2 februari 2018, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Annie Thomassen, Michel Henrichs, Jakovina van Haeringen & Bjorn van den Berg met de gewonnen prijzen! ~

Sweex True Wireless Draadloze In-Ears

Met deze Sweex Bluetooth® in-ears behoren verwarde kabeltjes en een irriterende nekband of oorhaakjes voorgoed tot het verleden. Het enige wat je draagt, zijn deze lichtgewicht oortjes.

Er worden oordopjes in 3 verschillende maten meegeleverd, zodat je altijd de perfecte pasvorm hebt.
Goed nieuws als je niet zonder je muziek kunt: de siliconen oordopjes blijven bij iedere activiteit goed zitten, zelfs bij high-impact sporten zoals hardlopen. Bovendien sta je versteld van de geluidskwaliteit die zo’n kleine koptelefoon produceert. Dankzij een krachtige klankkast produceren ze een diepe bas en heldere midden- en hoge tonen. Daarnaast blokkeren ze omgevingslawaai, voor een werkelijk meeslepende geluidservaring.

 

“De Bluetooth in-ears wordt compleet geleverd met naast opberg-etui en oplader in één 3 verschillende maten oordopjes en een voedingskabel”

De in-ears hebben een ingebouwde microfoon voor het handfree bellen en zijn voorzien van geïntegreerd bedieningspaneel om muziek te pauzeren/af te spelen. De meegeleverde opbergetui is tevens een draadloze oplader waarmee de in-ears tot 3 keer kunnen worden opgeladen. Het opladen duurt slechts 1,5 uur voor 3 uur draadloze speeltijd waarbij de in-ears een standby-tijd hebben van 110 uur. Verder geeft de LED-indicator aan als batterijniveau onder 20% komt.

De Bluetooth in-ears wordt compleet geleverd met naast opberg-etui en oplader in één 3 verschillende maten oordopjes en een voedingskabel.

De Sweex true wireless draadloze in-ears hebben een adviesverkoopprijs van € 69,00

Meer informatie: www.sweex.com |  www.nedis.com

Reacties

Reageren
  1. Beste Bart,
    de meegeleverde opbergetui is tevens een draadloze oplader (powerbank) waarmee de in-ears tot 3 keer kunnen worden opgeladen. Als je dus onderweg bent en de opbergetui is opgeladen dan kun je de oortjes 3x geheel opladen zonder dat de etui aan de stroom hoeft. Hiermee is het dus een ideaal om product voor onderweg.

  2. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Annie Thomassen, Michel Henrichs, Jakovina van Haeringen & Bjorn van den Berg met de gewonnen prijzen! ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Stichting IT4Kids bestaat 5 jaar

Brother laserprinters met laagste geluidsniveau