in

Brother laserprinters met laagste geluidsniveau

Compacte zwart-witlaserprinters van Brother – Bedrijven en particulieren kunnen nu met een gerust hart printen, zonder dat ze afgeleid worden of anderen storen bij hun werkzaamheden.

De nieuwste lijn zwart-witlaserprinters van Brother produceren namelijk een zeer laag geluidsniveau van minder dan 50dB tijdens het printen. Dit is de laagste geluidsproductie binnen de klasse van compacte zwart-witlaserprinters.

Breed assortiment

Het assortiment bestaat uit 11 zeer compact uitgevoerde modellen; vier printers en zeven all-in-one’s. Zodoende is er voor thuisgebruikers en kleine kantoren een ruime keuze aan verschillende modellen met diverse functies. De nieuwe laserserie heeft een zeer sterke prijs-kwaliteitverhouding en de nieuwe functies vormen een mooie aanvulling op de basisfunctionaliteiten van de bekroonde en succesvolle voorgaande serie.

Laagste geluidsniveau in hun klasse

Dankzij het compacte, slanke ontwerp passen de printers eenvoudig op een bureau of binnen elke kantooromgeving. Alle modellen binnen het nieuwe assortiment hebben een zeer laag geluidsniveau, van minder dan 50dB tijdens het printen. Dit is lager dan de geluidsnormen voor een ‘stil kantoor’. In de praktijk betekent dit dat het printen van documenten geen hinderlijke verstoring veroorzaakt voor medewerkers binnen een kantooromgeving of voor thuiswerkers.

Snel en optimaal gebruiksgemak

De zwart-witlaserprinters zijn met printen en kopiëren tot 34 pagina’s per minuut voor de topmodellen, razendsnel binnen hun klasse. Automatisch dubbelzijdig printen is op alle modellen standaard beschikbaar en de MFC-L2750DW kan bovendien automatisch dubbelzijdig printen en scannen. Voor optimaal gebruiksgemak hebben de MFC’s een verbeterde automatische documentinvoer (ADF) voor maximaal 50 vellen. De serie biedt flexibele opties voor papierverwerking, zoals het printen van zware papiersoorten tot 163 gr/m2 uit de standaardpapierlade en 230 gr/m2 uit de handmatige papierinvoer.

Mobiel werken

Flexibel werken vanaf smartphones en tablets wordt mogelijk gemaakt door via Wi-Fi te printen en scannen met de gratis Brother iPrint&Scan app, Apple AirPrint en vanaf iedere locatie via Google Cloud Print. Het flagshipmodel MFC-L2750DW beschikt daarnaast over Near Field Communication (NFC), waardoor er met ‘een tik’ verbinding gemaakt kan worden met mobiele apparaten. Gebruikers kunnen met de MFC-L2730DW en MFC-L2750DW ook direct printen van, en scannen naar diverse populaire web- en clouddiensten zoals OneNote, OneDrive, Evernote, Dropbox, Box en Google Drive.

Kostenefficiëntie en milieu

Om de kostenefficiëntie te optimaliseren hebben de standaard cartridges een capaciteit van 1.200 pagina’s en zijn er hoge capaciteit tonercartridges van 3.000 pagina’s beschikbaar om de printkosten verder te verlagen. Vanaf het ontwerp tot productie is rekening met de impact op onze leefomgeving. De modellen beschikken over een eco-modus en een tonerbespaarstand. Wanneer het apparaat niet in gebruik is wordt automatisch de slaapstand geactiveerd om energie te besparen. Met de optie voor automatisch dubbelzijdig printen wordt onnodige papierverspilling tegengegaan.

Beveiliging

De modellen bieden diverse beveiligingsopties waarmee ongeautoriseerde toegang en gebruik tegen gegaan kan worden. Zo kunnen een aantal modellen via Setting Lock worden beveiligd tegen het wijzigen van instellingen en beschikken de all-in-one topmodellen over Secure Function Lock. Hiermee kan een beheerder per gebruiker diverse restricties opleggen of functies vrijgeven. Met beveiligd printen kunnen documenten doormiddel van een PIN-code worden beveiligd en vrijgegeven. Deze functie speelt in op de nieuwe GDPR-wetgeving, waarin het risico dat documenten met privacygevoelige informatie in verkeerde handen zouden kunnen vallen vermeden moet worden.

Brother Nederland is een toonaangevende speler in de printermarkt en heeft een kantoor in Amstelveen. Via een netwerk van resellers zijn de Brother producten en services beschikbaar in Nederland. Brother is wereldwijd een van de grootste fabrikanten van inkjet- en laserprinters, labelprinters, scanners en diverse oplossingen. Alle productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 14001. Brother producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, duurzaamheid en geavanceerde technologische innovaties.

Reacties

Reageren
  1. Goed te lezen over Brother i.t.t. Hp….
    Ik heb het voornemen een HL-L2375 DW laserprinter te kopen voor “huishoudelijk” gebruik. Na enig speurwerk ga ik uit van een goede keuze, echter het aantal dB in gebruik blijft altijd ongewis voor aanschaf.
    Kan u mij over de streep trekken?….
    Met vriendelijke groet. Léon Prikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

DigiTip & Win: Sweex True Wireless Draadloze In-Ears

Huawei introduceert smartphone voor de nieuwe generatie creators: P smart