in

Huawei introduceert smartphone voor de nieuwe generatie creators: P smart

Vandaag onthult het internationale technologiebedrijf Huawei de nieuwste telg in de P-familie: de P smart. Huawei bouwt aan een wereld waarin elke generatie de kans krijgt om haar of zijn volledige potentie te benutten.

Dus ook voor de jonge generatie die scherpe keuzes maakt in waar zij hun geld aan besteden. De P smart is er voor de nieuwe generatie creators; de creatieve talenten die hun ambities en dromen willen najagen en daarvoor op zoek zijn naar de juiste tools. Met P smart brengt Huawei haar top technologie op het gebied van camera en schermen naar een bereikbaar prijssegment.

“Huawei levert producten en diensten die het leven van haar gebruikers verbetert en dat is precies wat de Huawei P smart ook doet”

  • Huawei brengt top technologie op het gebied van camera en scherm naar een bereikbaar prijssegment
  • HUAWEI FullView display met splitscreen technologie maakt multitasking mogelijk
  • Dual Camera om je talenten in alle scherpte te laten zien

Nieuwe generatie creators

De P smart geeft je méér scherm, méér camera en méér batterij. P smart ligt binnen handbereik van de nieuwe generatie creators die door ambitie, hard werken en met de juist tools hun potentieel volledig willen benutten. De HUAWEI FullView display op 18:9 formaat zorgt ervoor dat je al je series en films op je scherm kunt kijken en door de krachtige batterij is binge watching geen probleem meer. Altijd in de weer en multitasken zit in de aard van de nieuwe generatie creators en daarom kun je door de split screen functie tijdens het kijken van je series opnames maken of op je berichtjes blijven reageren.

Ruimte voor talent

De smartphone is ook een creatieve uitlaatklep waarmee je je talenten kunt laten zien. De P smart is ontworpen om een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke fotografie-ervaring te bieden. Top fotografen in spé hebben nog meer controle over de camera door gebaaraansturing. Met een Dual Camera kun je de wereld ontdekken en prachtige foto’s maken.

De fotografiefuncties van de P smart brengen professionele toepassingen in de hand van de gebruiker. Met Bokeh effect op zowel de normale als op de selfie camera worden alle foto’s en selfies stijlvol en expressief.

“Huawei levert producten en diensten die het leven van haar gebruikers verbetert en dat is precies wat de Huawei P smart ook doet” zegt Richard de Borst, Director Consumer Business Group. “De P smart brengt de superieure technologie van Huawei met functies zoals Huawei FullView Display en Dual Camera samen. Met de lancering van de P smart komt krachtige technologie en een ijzersterke smartphone-ervaring binnen handbereik.”

De nieuwe generatie maker wil altijd meer en wil niet hoeven te kiezen. Daarom heeft Huawei ervoor gezorgd dat er genoeg ruimte op je smartphone is voor al je foto’s, apps en video’s. De P smart heeft 32 GB geheugen en kan zelfs uitgebreid worden naar maximaal 256 GB via microSD!

Prijzen en beschikbaarheid

De P smart is beschikbaar in drie kleuren: zwart, goud en blauw en zal vanaf 16 januari in de voorverkoop gaan. Vanaf 1 februari is de P smart verkrijgbaar bij alle bekende verkooppunten in Nederland voor een adviesprijs van 259 euro.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Brother laserprinters met laagste geluidsniveau

Van scherm naar papier in amper zeven seconden vanuit sluimerstand