in

Nieuwe LG modellen zijn strak en slim

LG Electronics introduceert twee bijzondere lcd-televisies in de succesvolle Scarlet-reeks: de LG70 en LG61. Daarnaast brengt het bedrijf met de LG HT33S een compacte thuisbioscoop van topkwaliteit op de markt.

De Scarlet LG70 is een Full HD 1080p lcd-televisie is strak vormgegeven en beschikt over een intelligente sensor die de omgeving scant en op basis hiervan de ideale helderheid weergeeft. Hierdoor ontstaat een zacht en natuurlijk beeld waarvan kijkers minder snel vermoeid raken.
De onzichtbare speakers van de Scarlet LG70 zijn getuned door Mr. Mark Levinson. Ze zijn voorzien van Clear Voice-technologie die mensenstemmen herkent en achtergrondgeluid automatisch uitschakelt. De Scarlet LG61 is een tweede nieuwkomer in de Scarlet-reeks. Met een diepte van 4,47 cm is het een van de platste lcd-tv’s met HD-tuner van het moment. Ook uniek aan deze tv is, dat hij in tegenstelling tot andere modellen heel dicht tegen de wand is te plaatsen. De ruimte tussen de tv en de muur is met bijbehorend ophangsysteem slechts 2,5 cm.

De HT33S is de nieuwste thuisbioscoop van LG en is eveneens getuned door Mr. Mark Levinson. Het pianozwarte uiterlijk en de kelkvormige speakers zorgen ervoor dat deze set een toevoeging is op elk interieur. geluidservaring.

In Nederland zijn de LG70 en LG61 vanaf eind september 2008 beschikbaar. De prijzen voor de LG70 en LG61 bedragen respectievelijk 1.599 euro (incl. btw) en 1.799 euro (incl. btw). De LG HT33S is tevens vanaf eind september 2008 beschikbaar voor de prijs van 299 euro (incl. btw).

Prijsverlaging Xbox 360

USB digitale TV-tuner voor PC en Mac