in

Nieuwe Philips 278E9-monitor verhoogt beleving tijdens het gamen

MMD introduceert de 278E9, de nieuwste toevoeging aan de E9-lijn van consumentendisplays. De E9-lijn staat bekend om zijn stijlvolle en hoogwaardige beeldprestaties.

Zo ook de 278E9, die een gebogen scherm van 27 inch bevat met dunne schermranden en een Ultra-Wide Color Full HD-scherm voor realistische beelden en brede kijkhoeken. Daarnaast bevat de monitor functies als AMD FreeSync voor een soepelere gameplay en een betere gebruikerservaring.

  • De Philips 278E9-monitor heeft een gebogen scherm voor een betere beleving tijdens het gamen
  • Ultra Wide-Color en Full HD zorgen voor realistische beelden
  • Het elegante, superdunne ontwerp past goed binnen elk hedendaags interieur

Kleurrijker

De 278E9-monitor heeft een breder kleurenspectrum dan zijn voorgangers, wat resulteert in een natuurlijkere groene-, levendigere rode- en diepere blauwe kleurtinten. Tevens zorgt de verbeterde Full HD-resolutie (1920 x 1080, 16:9) voor een hoge beeldkwaliteit met scherpe details, extra helderheid, krachtig contrast en realistische kleuren voor een realistische beeldweergave.

De 278E9 beschikt ook over een reeks extra functies voor meer kijkcomfort. De Flicker-Free-technologie regelt de helderheid en vermindert flikkeringen en de Philips LowBlue- modus vermindert middels slimme software schadelijk blauw licht met korte golflengte. Daarnaast lijkt het door de EasyRead-functie alsof je van papier af leest. SmartImage zorgt ervoor dat je eenvoudig beeldinstellingen kunt optimaliseren en SmartContrast levert diepzwarte niveaus voor betere beelden.

Een betere beleving

De 278E9 heeft een gebogen VA-display met een kromming van 1800R voor een betere beleving en minder vervorming. De Philips VA LED-technologie maakt gebruik van een geavanceerde multi-domain vertical alignment die zorgt voor hoge statische contrastverhoudingen en heldere en levendige beelden. Door het geoptimaliseerde pixelbeheer is het scherm in staat om brede kijkhoeken van 178/178-graden te bieden. Activiteiten zoals fotobewerking, surfen op het web, een film kijken en grafisch werk worden middels het gebruik van de 278E9 meeslepender dan ooit. Met de toevoeging van de AMD FreeSync-technologie levert de 278E9 uitstekende prestaties bij vrijwel elke frame rate. Om het meeslepende effect te voltooien, bevat het display een paar ingebouwde stereoluidsprekers van hoge kwaliteit.

Stijlvoller

De Philips 278E9 is dunner en eleganter dan ooit. Het high-end ontwerp heeft aan drie kanten zeer dunne schermranden voor minder afleiding en meer ruimte voor weergave. De monitor is verkrijgbaar in een glanzende zwarte afwerking met een stijlvolle geborstelde metalen standaard, die -5 ° / 20 ° kan worden gekanteld. Daarbij wordt de monitor ook geleverd met een VESA-standaard voor extra gebruiksgemak.

Meer verbonden

Ontworpen voor universele digitale connectiviteit, bevat de 278E9-monitor de nodige hardware om VGA en High-Definition Multimedia Interface (HDMI)-invoer te accepteren voor hoogwaardige digitale video- en audio-overdracht vanaf een pc of een willekeurig aantal AV-bronnen. Met het oog op nog meer gemak en connectiviteit, bevat de monitor ook een DisplayPort-verbinding voor snelle beeldverwerkings- en verversingssnelheden, evenals een afzonderlijke Sync en een Sync on Green-input.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Release nieuwe Nokia 3.1 in Nederland

Sound United brengt Definitive Technology naar Europa