in

Nieuwe PowerShot is extra compact

Canon komt met een nieuw, compact model camera met 10 megapixels: de PowerShot A480. Dit model is kleiner dan zijn voorganger (de A470) en is leverbaar in zilver, rood, blauw of zwart. De 3,3x optische zoom maakt flexibele composities mogelijk, terwijl de DIGIC III-processor hoge beeldkwaliteit, perfecte kleuren, gezichtsdetectie en bewegingsdetectie mogelijk maakt. De PowerShot A480 heeft een adviesprijs van 139 euro.

Om het de gebruiker nog makkelijker te maken heeft dit model een vereenvoudigde plaatsing van de toetsen. Er zijn zelfs speciale toetsen voor zoom, programma en weergave. Om elk beeld met alle details haarscherp vast te leggen en tot A3+ formaat te kunnen printen, is de PowerShot A480 uitgerust met een 10.0 megapixel sensor.

De speciale Motion Detection-technologie gebruikt veranderingen in scène-informatie om onderscheid te kunnen maken tussen beweging en cameratrillingen. Vervolgens wordt een optimale ISO-waarde ingesteld.

Vijftien voorgeprogrammeerde opnameprogrammas stellen de gebruiker in staat om altijd de juiste instellingen te activeren. Enkele van deze programmas zijn Kinderen & huisdieren, Zonsondergang en Binnenshuis. De PowerShot A480 werkt bovendien op AA-batterijen, waardoor de voeding overal verkrijgbaar is.

Panoramafoto’s maken met de WB500

Storejet modebewuste schijf