in ,

Nuki neemt deel aan Dark Day acties van Coolblue

Hét moment om je Smart Home een slimme en veilige upgrade te geven – In de wintermaanden is het vroeg donker en zijn de dagen kort. Daardoor overwegen mensen in die maanden sneller om hun huis een veilige upgrade te geven.

In februari neemt Nuki daarom deel aan de Dark Day acties om je woning een slimme én veilige upgrade te geven.

Tijdens Dark Day actie bij Coolblue zal er een speciale aanbieding gelden op een Nuki Combo in combinatie met een Nuki Fob. en is van toepassing op de Nuki Family Combo. De actie start op maandag 15 februari en loopt tot en met 21 februari.

De combinatie van een Nuki Combo en Nuki Fob bevat alles om je klassieke deurslot om te toveren tot een slim deurslot, dat je volledig via je smartphone kan bedienen. Wanneer het slot geïnstalleerd is, kan je via de gratis Nuki-app de deur openen, sluiten of vergrendelen. Je kan ook makkelijk andere mensen toegang geven, door ze via de app een uitnodiging te sturen. De Nuki Bridge fungeert als een brug tussen het Smart Lock en je thuis WiFi. Op die manier zorgt de bridge ervoor dat het Smart Lock automatisch met je WiFi verbindt, zodat je het slot altijd en overal kan bedienen. Zelfs wanneer je je kilometers verder bevindt. De Nuki Fob fungeert als een handige sleutelhanger waarmee je je deur via één druk op de knop kan openen.

Kan jij niet wachten om het Nuki Smart Lock in huis te halen? Check dan zeker de aanbieding via deze link: Coolblue.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Deze vier betaaltrends worden in 2021 de norm

Haal meer uit het leven met de moto g30