in

Philips Monitors benoemd als CES 2022 Innovation Awards Honoree

Philips Monitors kondigt vandaag aan dat het is uitgeroepen tot CES® 2022 Innovation Awards Honoree met de Philips Momentum 559M1RYV, de 55-inch Designed for Xbox Gaming Display.

Het CES Innovation Awards-programma van dit jaar ontving een recordaantal van meer dan 1800 inzendingen. De aankondiging werd gedaan voorafgaand aan CES 2022, ‘s werelds meest invloedrijke technologie-evenement, dat van 5 tot 8 januari plaatsvindt in Las Vegas, NV en ook virtueel.

Het CES Innovation Awards-programma, eigendom van en geproduceerd door de Consumer Technology Association (CTA)®, is een jaarlijkse competitie ter ere van uitmuntend ontwerp en technologie in 27 productcategorieën voor consumententechnologie. Degenen met de hoogste beoordeling ontvangen de onderscheiding “Best of Innovation”. Inzendingen werden beoordeeld op basis van innovatie, techniek en functionaliteit, stijl en design door een panel van deskundige juryleden, waaronder o.a. leden van de media, ontwerpers, en ingenieurs.

We zijn erg trots en dankbaar dat we zijn uitgeroepen tot CES® Innovation Awards Honoree in de productcategorie Gaming

De Philips Momentum Designed for Xbox-gamingmonitor (559M1RYV) is ontworpen om Xbox-fans de ultieme ervaring te bieden en zet een nieuwe standaard in gamingmonitoren voor next-gen consoles. De toepassing van de nieuwe HDMI 2.1-specificatie maakt nu next-gen consolegaming mogelijk met 4K-resolutie, snellere 120 Hz verversingsfrequenties, HDR-ondersteuning met DisplayHDR 1000 en Always Low Latency voor ultraheldere en ultravloeiende gamingprestaties op een 55-inch (139,7 cm) scherm. De Philips Momentum 559M1RYV bevat een speciaal ontworpen soundbar van de technici van Bowers & Wilkins, een Brits luidsprekerbedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en geluidstechniek die de meeslepende game-ervaring compleet maken.

“We zijn erg trots en dankbaar dat we zijn uitgeroepen tot CES® Innovation Awards Honoree in de productcategorie Gaming”, aldus Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management Europe bij MMD. “De Philips Momentum 559M1RYV toont ons leiderschap in het bieden van de soepelste en meest meeslepende gameplay voor consolegamers op next-gen consoles.”

De winnaars van de CES 2022 Innovation Awards, inclusief productbeschrijvingen en foto’s, zijn te vinden op CES.tech/innovation. In januari worden er meer winnaars onthuld. Veel bedrijven zullen hun winnende producten presenteren in de Innovation Awards Showcase op CES 2022.

Eigendom van en geproduceerd door CTA, CES 2022, het wereldwijde podium voor innovatie, brengt de technologische industrie in persoon en virtueel bijeen, waardoor het wereldwijde publiek toegang krijgt tot grote merken en startups, evenals ‘s werelds meest invloedrijke leiders en industrie-experts. Bezoek CES.tech voor alle CES 2022-updates, inclusief gezondheidsprotocollen en registratie.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Consumenten én ondernemers haken massaal aan bij het nieuwe betalen

MediaMarkt winkels vanaf 08:00 uur geopend