in

Racegame voor de kleintjes

Sony Computer Entertainment Benelux hanteert al enige tijd het ‘100% Kids’ label. Games die dit label dragen garanderen geweldloze, kwalitatieve, Nederlandstalige games voor kinderen vanaf 3 en 7 jaar. Buzz! Junior: Crazy Racers voor PlayStation2 is de nieuwste game in deze populaire lijn. Met behulp van de Buzz!-zoemers racen kinderen in verschillende voertuigen over land, zee en door de lucht. Daarnaast biedt de game tal van hilarische minigames.

De jonge speler kan zelf kiezen of zijn coureur een jongen of meisjes is. Ook kan gekozen worden uit 16 verschillende voertuigen die over ruim 30 kleurrijke banen naar de eerste plaats snellen. De kleurrijke en aparte omgevingen zijn een lust voor het oog. De auto moet zich wagen over een gammele touwbrug of rijdt langs een antieke Incatempel. Er zijn torenhoge wolkenkrabbers in een drukke stad, maar ook geweldig hoge golven bij een tropisch eiland.

Er zijn zes multiplayer game modes die je alleen of samen met drie vrienden in de co-op mode kunt spelen. En hoe beter de speler het ervanaf brengt, hoe meer game modes en voertuigen er vrijkomen. Daarnaast zijn er tien maffe minigames. In ‘Car Crushers’ worden auto’s in elkaar geperst met behulp van sterke autopersen. Bij ‘Spanner Monkey’? moet de speler de dolle monteur voorzien van de juiste gereedschappen, en het liefst voor hij zijn geduld verliest.

Het spel is vanaf november verkrijgbaar en kost 19,99 euro.

Gaming Headsets van Creative

Vantage point gratis bij Samsung en Sony