in

Ring introduceert Ring Alarm Outdoor Siren en stijlvolle, personaliseerbare thuisbeveiliging met de nieuwe generatie Ring Alarm

Met zijn stijlvolle nieuwe ontwerp biedt de nieuwe generatie Ring Alarm betaalbare, makkelijke en flexibele doe-het-zelf-thuisbeveiliging – Koppel met de gloednieuwe Ring Alarm Outdoor Siren om alert te blijven wanneer je alarmsysteem afgaat

Ring introduceert de gloednieuwe Ring Alarm Outdoor Siren en een nieuwe generatie Ring Alarm. Ring Alarm Outdoor Siren is naadloos te integreren in je Ring Alarm-beveiligingssysteem en stelt zowel jou als je buren via geluids- en visuele meldingen op de hoogte als je alarmsysteem afgaat. Het flexibele Alarm-systeem van Ring is in een nieuw jasje gestoken en biedt – zonder dat je ergens aan vastzit – betaalbare beveiliging waar nodig. Zo blijf je thuis én onderweg goed op de hoogte van alles dat er gebeurt rond je huis.

Stel je omgeving op de hoogte met Ring Alarm Outdoor Siren

De nieuwe Ring Alarm Outdoor Siren is naadloos te integreren met Ring Alarm en is dankzij zijn veelzijdige stroomvoorzienings- en instellingsopties volledig aan te passen aan jouw behoeften. Naast een stijlvol ontwerp, heeft de Outdoor Siren een instelbare sirene – te bedienen via de Ring App – en ingebouwde leds die rood knipperen als je Ring Alarm afgaat. Zo worden jij en je buren op de hoogte gesteld in het geval van een mogelijk beveiligingsprobleem. Met de dag en nacht functie gebruik je je Siren daarnaast ’s nachts als verlichting voor extra zicht en beveiliging.

De nieuwe generatie Ring Alarm

De nieuwe generatie Ring Alarm heeft een stijlvol nieuw ontwerp en is uitgerust met nóg meer beveiligingsopties. Daarmee is het systeem geschikt voor elk soort huis. Dankzij het geüpdatete bedieningspaneel is het mogelijk om one-touch-toetsen in te stellen om het alarm in te schakelen of geassisteerde bewaking te activeren (met Ring Protect Plus). Ook kan je drie vooraf ingestelde contacten direct op de hoogte brengen in het geval van een medisch noodgeval of brand. Daarnaast maken de bedieningspaneelstanden het makkelijker om je alarm in te stellen op ‘Uitgeschakeld’, ‘Thuis’ of ‘Weg’. Ring Alarm (2nd Generation) is verder uitgerust met nieuw ontworpen sensoren die kleiner, compacter en eenvoudiger te installeren zijn. De sensoren passen daardoor in kleinere ruimtes – voor meer gemak en flexibiliteit.

Dave Ward, Managing Director Europe bij Ring: “Bij Ring hechten we veel waarde aan de feedback van klanten. We zijn dan ook trots op deze toevoeging aan ons alsmaar groeiende portfolio, waarmee we onze klanten de tools geven waar ze om vragen om hun thuisbeveiligingssystemen uit te breiden. We verwachten meer dan ooit dat technologie onze levens makkelijker en veiliger maakt. Met de introductie van de Ring Alarm Outdoor Siren en de nieuwe generatie van het Ring Alarm-systeem geven we onze klanten meer opties om hun beveiligingscirkels op effectieve wijze te vergroten – ongeacht hoe hun huis eruit ziet.”

Ring Alarm is voor een volledig thuisbeveiligingssysteem te koppelen aan de al aanwezige videodeurbellen en beveiligingscamera’s van Ring. Als het alarm afgaat, activeert Ring Alarm automatisch alle Ring-camera’s, óók als ze geen beweging detecteren. Ring Alarm is ook compatibel met geselecteerde Alexa-apparaten, zodat je met je stem Ring Alarm kunt in- en uitschakelen en de status ervan kunt controleren.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ring Alarm Outdoor Siren is te koop vanaf 31 maart 2021 voor 79 euro bij Ring.com. Meld je vandaag nog aan op Ring.com om een melding te ontvangen wanneer Ring Alarm Outdoor Siren beschikbaar is.

Ring Alarm (2nd Generation) is te koop vanaf 28 april 2021 vanaf 249 euro (5-piece kit) op Amazon en Ring.com. Meld je vandaag nog aan op Ring.com om een melding te ontvangen wanneer Ring Alarm (2nd Generation) beschikbaar is.

De Ring Alarm (2nd Generation)-kit met 5 onderdelen bestaat uit:

  • Basisstation
  • Bedieningspaneel
  • Contactsensor
  • Bewegingsdetector
  • Signaalversterker

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Groei van Apple Mac in het Nederlandse bedrijfsleven zet door, volgens onderzoek Jamf

DigiTest: Razer Kaira wireless Xbox headset review