in ,

Ring introduceert volgende generatie van de originele Ring Video Doorbell

Ring introduceert vandaag de volgende generatie van de originele Ring Video Doorbell. Met 1080p HD-video (vanaf 720p), verbeterd nachtzicht en bijgewerkte bewegingszones, tilt deze tweede generatie Ring Video Doorbell uw huisbeveiliging naar een hoger niveau – en dat allemaal voor dezelfde betaalbare prijs van € 99.

Het is zes jaar geleden dat Ring voor het eerst zijn originele Ring Video Doorbell lanceerde, en hoewel Ring er trots op is nu verschillende slimme beveiligingsapparaten van Floodlight Cam tot Indoor Cam aan te bieden, blijft het bedrijf ook zijn Video Doorbells innoveren om de beveiligingsfuncties en voordelen verder te verbeteren die klanten van hen gewend zijn. Van verbeterde geluidskwaliteit en helderder nachtzicht tot de nieuwe Modes-functie, de geheel nieuwe Ring Video Doorbell zit boordevol technische upgrades en blijft Ring’s meest betaalbare Video Doorbell. Klik hier om meer te lezen over hoe Ring zijn Video Doorbells blijft innoveren.

De nieuwe functies:

  • Werkt op batterijen (ingebouwd en oplaadbaar) of bedraad
  • Tot 1080p HD-video met nachtzicht
  • Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
  • Nieuwe Privacy Zones waarmee gebruikers delen van het gezichtsveld van hun camera kunnen uitsluiten van video-opnames
  • Drie vooraf ingestelde Modes (Home, Away, Disarmed) waarmee gebruikers kunnen aanpassen wanneer de Ring Video Doorbell beweging detecteert en begint met opnemen
  • Nieuwe verstelbare bewegingszones en een nieuwe nabije zone voor nauwkeurigere bewegingsdetectie

De nieuwe Ring Video Doorbell is vanaf 3 juni 2020 te koop in Nederland op Ring.com. Meld je aan op Ring.com om op de hoogte te blijven.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Sony introduceert draadloze noise-cancelling sport-headphones WF-SP800N

Nieuw: Sonos Arc, de premium smart soundbar