in

Rotel introduceert A12, CD14 en RCD-1572 MKII-modellen

De verbeterde MKII-audiocircuits en componenten leveren betere akoestische prestaties

Rotel introduceert met genoegen de modellen A12MKII, CD14MKII en RCD-1572MKII, na de zeer succesvolle lancering van de modellen A14MKII, RA-1572MKII, RA-1592MKII, RC-1572MKII en RC-1590MKII. Bovendien gaat het merk door met het lanceren van opgewaardeerde modellen, ter ere van het 60-jarig bestaan.

De nieuwe modellen profiteren van vernieuwingen en verbeteringen in de circuitontwerpen en van verbeteringen aan essentiële audiocomponenten. Dit resulteert in uitzonderlijke prestaties, verbeterde nauwkeurigheid en meer akoestisch detail. Het klankbeeld van de nieuwe modellen levert een bredere en meer authentieke presentatie van de muziek, met meer diepte en natuurlijke expressie. Alle modellen zijn voorzien van een nieuwe, hoogwaardige, 32-bits DAC van Texas Instruments, verfijningen van de voeding, nauwkeurige akoestische koppelcondensatoren en isolatietechnieken voor printplaten die de ruisvloer verlagen en vervorming verminderen.

We maakten gebruik van Michi, Rotel en Tribute technologieën

“De ingenieurs van Rotel bundelden meer dan 60 jaar ervaring met de nieuwste technologieën en innovaties om deze uitzonderlijke MKII-modellen te ontwikkelen,” zei Daren Orth, Chief Technology Officer van Rotel. “We maakten gebruik van Michi, Rotel en Tribute technologieën en zorgden ervoor dat de nieuwe MKII-modellen de prestaties leverden die dit iconische merk verdient, nu we ons jubileum vieren.”

De A12MKII bevat een nieuwe DAC, een digitale processor en een digitale interface chipset met 12 complementaire veranderingen aan de eindversterker die de belofte van prestatie en waarde waarmaken. Elke MKII CD-speler is voorzien van een opgewaardeerd CD-stuurmechanisme, nieuwe CD-controller chipset, DAC en afgestemde essentiële akoestische onderdelen. De CD14MKII en RCD-1572MKII hebben RCA-uitgangen en een coaxiale digitale uitgang, zodat de toestellen gebruikt kunnen worden als een CD-transport met off-board digitaal-naar-analoog verwerking. De RCD-1572MKII heeft ook een volledig gebalanceerde, volledig differentiële XLR-uitgang die externe ruis verwerpt en RF-interferentie vermindert.

Prijzen en beschikbaarheid

De A12MKII, CD14MKII en RCD-1572MKII zijn vanaf maart 2022 in het zilver en zwart verkrijgbaar via erkende Rotel dealers.

Aanbevolen adviesprijzen:

  • A12MKII: € 1.099
  • CD14MKII: € 749
  • RCD-1572MKII: €1.099

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Logitech Signature M650-muis biedt een meer persoonlijke ervaring en een linkshandige optie

Altijd een snelle internetverbinding