in ,

Winactie: ‘s Werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter nu ook in Europa verkrijgbaar

D-Link presenteert ‘s werelds eerste Wi-Fi 6 USB-adapter. De DWA-X1850 brengt de snelheid van het snellere Wi-Fi naar apparaten die Wi-Fi 6 niet uit zichzelf ondersteunen. Daarmee is het een draagbare upgrade voor desktops en laptops, en maak je de apparaten compatible met je Wi-Fi 6 netwerk, thuis of op kantoor.

Studio shot

De DWA-X1850 is perfect voor mensen die hun mobiele devices willen updaten naar de nieuwste technologie Wi-Fi 6. Zo kunnen zij zonder ‘lag’ gamen, snel grote bestanden downloaden, buffervrije videogesprekken voeren en video streamen in 4K/8K.

WINNEN! Like & deel de DWA-X1850

D-Link stelt een Wi-Fi 6 USB-adapter beschikbaar voor deze winactie! Wat moet je doen om kans te maken? Like D-Link op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 3 december 2021, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.~  Deelname gesloten! Dank voor jullie leuke reacties en het delen van dit bericht uiteraard, we feliciteren de winnaar met de gewonnen prijs. ~

Snelheden tot 1.200 Mbps

Dankzij het nieuwe Wi-Fi-6 haalt de DWA-X1850 draadloze snelheden tot 1.200 Mbps, terwijl het zorgt voor optimale prestaties en efficiëntie van het gehele netwerk. De DWA-X1850 is volledig uitgerust met MU-MIMO- en OFDMA en geeft Wi-Fi 6-netwerken hun ware potentieel. Hij levert een snellere en stabielere verbinding, zelfs wanneer meerdere apparaten tegelijkertijd data gebruiken in een drukke omgeving, thuis of op kantoor. Daarnaast ondersteunt hij ook de nieuwste WPA3-authenticatie en -encryptie, wat zorgt voor veiligere verbindingen met draadloze netwerken.

De DWA-X1850 is voorzien van dualband ondersteuning op de 2,4 GHz- en 5 GHz-banden. Dit biedt meer flexibiliteit en betere connectiviteit op de storingsvrije 5 GHz-band, met een betrouwbaardere en snellere verbinding tot gevolg.

Installatie in paar seconden

Met zijn slanke en compacte ontwerp is de DWA-X1850 makkelijk draagbaar en eenvoudig in gebruik. Eenmaal aangesloten op een USB-poort, installeert de vooraf geïnstalleerde software binnen enkele seconden. De Wi-Fi-6-adapter ondersteunt ook het snelle USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), waardoor maximale snelheden van data-overdracht worden behaald. De DWA-X1850 benut hiermee het volledige potentieel van Wi-Fi-6.

Beschikbaarheid en prijzen

De DWA-X1850 is eind september beschikbaar voor een adviesprijs van € 54,95.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sony BRAVIA Z9J: 8K realisme dankzij de Cognitive Processor XR

Black Friday groeit uit tot ‘overstapdag’ bij providers