in

WINACTIE: 2x Philips interne S130 SATA Solid State Drives

Versnel de prestaties van je computer aanzienlijk

WINNEN! Like & deel de Philips interne S130 SATA Solid State Drives

Philips geeft via Digitailing 2 500GB exemplaren weg… Wat moet je doen om kans te maken? Like Philips op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens en waarom JIJ deze prijs moet winnen naar redactie@digitailing.nlDeelnemen kan tot donderdag 27 juni 2024, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

Of het nu gaat om het verbeteren van de prestaties van een oudere computer of het bieden van een robuuste oplossing voor data-intensieve toepassingen, de S130 is een uitstekende keuze voor zowel professionele als dagelijkse computertaken.

De nieuwe Philips interne S130 SATA Solid State Drives versnellen de prestaties van je computer aanzienlijk.Ze verbeteren de systeemresponsetijd en ondersteunen snelle opstart en laadtijden van applicaties. Meer informatie: www.philips-media.com.

SATA III technologie

De Philips S130 SSD met SATA III technologie kan bestanden lezen tot een snelheid van 550MB/s* en is daarmee de perfecte oplossing voor multitasking. De SSD’s zijn geschikt voor veel toepassingen zoals systeem upgrades voor verbeterde prestaties, snelle opslag voor multimedia bewerking en gaming met verminderde laadtijden.

De Interne SSD biedt snelle toegang tot bestanden en programma’s en zorgt ervoor dat je systeem soepel draait met een verbeterde responsiviteit. De Philips S130 is eenvoudig te installeren in laptops en desktops met een standaard SATA-interface.

Informatie

Philips S130, Interne SSD 2.5” SATA III, 250GB consumentenadviesprijs € 39.99. Deze SSD is ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 500GB, 1TB en 2TB. Meer informatie vind je op www.philips-media.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Onderzoek: meer dan de helft van de Nederlanders hoort geen verschil tussen echte en gekloonde stem van bekende

Western Digital breidt WD Blue-reeks uit met nieuwe 4TB NVMe SSD