in

DigiTip: Grote bestanden 5 keer sneller opslaan

Met de Philips External SSD sla je documenten, foto’s, films en muziek supersnel op. Maar liefst 5 keer sneller dan op een externe HDD. Ideaal voor het overzetten van 4K Ultra-HD video’s.

Op een SSD van 1 TB kun je in totaal 42 HD films van 1,5 uur of meer dan 100.000 foto’s bewaren. Informatie: www.philips-media.com.

De vederlichte Philips External SSD combineert zijn prestaties met een zeer compacte aluminium behuizing. Door het kleine formaat neem je hem makkelijk mee naar kantoor, vrienden of op vakantie. De drive is gebaseerd op flashgeheugen en daardoor zeer betrouwbaar en stil in gebruik.

Universele compatibiliteit

Vergeleken met traditionele HDD’s verbruikt de SSD minder stroom en genereert minder warmte, wat resulteert in een langere levensduur en een lager stroomverbruik. Hierdoor gaat ook de batterij van je notebook langer mee. De compatibiliteit van de Philips SSD is universeel, zo kan hij worden gebruikt in combinatie met Windows-pc’s, Macs, tablets en smartphones. Hij wordt geleverd inclusief USB-C naar USB-A-kabel.

Informatie

Philips External SSD 1TB is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 154,99. Ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 500GB (€ 82,99) of 250GB (€ 59,99). Ga voor meer informatie naar www.philips-media.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

T-Mobile start met Eco-SIM van 100% gerecycled PVC

RightSight 2 van Logitech dicht kloof tussen de fysieke vergaderruimte en deelnemers op afstand