in

Satellite A350 met HD-display

Toshiba breidt zijn Satellite-laptopserie uit met de A350: voor consumenten die op zoek zijn naar een allround multimediamachine met geavanceerde communicatiemogelijkheden in een elegant design. De Satellite A350 is Toshiba’s eerste laptop met een 16-inch 16:9 high-definition (HD)-breedbeeldscherm. De Toshiba Satellite A350 is in de loop van december 2008 beschikbaar en kost € 899,-inclusief BTW

Het HD-scherm staat, met zijn resolutie van 1.366 x 768 pixels, borg voor een glashelder en haarscherp beeld. En ook de geluidskwaliteit mag er zijn. De Dolby Sound Room en de meegeleverde Harman Kardon-stereospeakers produceren een indrukwekkende ‘virtual surround sound’, zonder extra luidsprekers, thuis én onderweg.

De A350 heeft hetzelfde stijlvolle ontwerp als de andere laptops uit de Satellite-serie, met zijn subtiel reflecterende horizontale ribbels rond toetsenbord en touchpad, cosmic-black LCD-cover en witte LED-verlichting. Omdat design steeds belangrijker wordt in de laptopmarkt, kunnen gebruikers kiezen uit verschillende uitvoeringen. Sommige modellen hebben alleen van buiten een glossy zwarte behuizing, andere een ribbelpatroon aan binnen- én buitenkant.

De Toshiba Satellite A350 is in de loop van december 2008 beschikbaar en kost € 899,-inclusief BTW.

Zoek objecten in verborgen kamers

Samsung op beurs der rijken