in

Signa S3 soundbar, met ingebouwde Chromecast ondersteuning

De meest recente uitvoering van de Signa Series Soundbars levert een indrukwekkende, kamervullende thuisbioscoopervaring, eenvoudig ontwerp en beschikt over Chromecast voor audio.

Vandaag heeft Polk Audio aangekondigd dat de reeks Signa Series soundbars wordt uitgebreid met de Signa S3 (AVP €279,-). Met decennia aan audio-ervaring in ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige luidsprekers beschikt de Signa S3 over vier op prestatie afgestemde drivers in een slanke behuizing van slechts 5,5 cm hoog en 90 cm breed. De soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer voor ongelooflijk diep basgeluid. Deze soundbar is eenvoudig aan te sluiten op de elke HD, 4K en 8K tv en decodeert Dolby Digital 5.1 voor levensecht thuisbioscoopgeluid met een enkele HDMI ARC-aansluiting. Polk Audio heeft daarnaast Chromecast voor audio toegevoegd aan de Signa S3 om eenvoudig geweldig klinkend geluid te streamen vanaf meerdere bronnen.

De Signa Series soundbars blijven een groot succes

“De Signa Series soundbars blijven een groot succes. In de eerste plaats komt dit door de indrukwekkende Polk Audio geluidskwaliteit, maar ook vanwege het ongelooflijk eenvoudig gebruik en ze zijn betaalbaar,” zegt Michael McCole, senior product marketing manager voor soundbars bij Polk Audio. “Als je de markt afstruint voor een ongecompliceerde, maar flinke verbetering van je thuisbioscoopsysteem, is de Signa S3 een schot in de roos. Het systeem klinkt groots, werkt met vrijwel elke tv en elk tv-merk, decodeert Dolby Digital voor geweldig virtueel surroundgeluid en beschikt over Chromecast om eenvoudig je favoriete muziek in de woonkamer te streamen.”

De uitbreiding met Chromecast voor audio geeft gebruikers de mogelijkheid om content af te spelen vanaf Google Play Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Roon, Qobuz en vele andere. De Signa S3 werkt ook met Google Assistant, waardoor het eenvoudig wordt om muziek aan een wachtrij toe te voegen en af te spelen met behulp van spraakopdrachten via een afzonderlijk Google Home-apparaat of de Google Home app. De Signa S3 kan ook worden gekoppeld met andere luidsprekers met ingebouwde Chromecast om muziek door het hele huis af te spelen bij feesten of alledaags gebruik.

 

De Signa S3 is ook uitgerust met gepatenteerde Voice Adjust-technologie van Polk Audio, die het mogelijk maakt voor luisteraars om het niveau van stemkanalen aan te passen tijdens films, tv-shows of sportevenementen zonder ook maar één woord te missen. De soundbar werkt automatisch met tv-afstandsbedieningen van Samsung, LG, Panasonic, Toshiba en Sony (evenals de meeste CEC-compatibele tv’s) om het gebruik nog eenvoudiger te maken. Gebruikers kunnen aan de hand van drie vooraf ingestelde DSP-modi, “Film”, “Muziek” en “Nachtmodus”, eenvoudig de uitvoer van de soundbar en subwoofer optimaliseren om zeker te zijn van de juiste scherpte en detail ongeacht de bron.

De Signa S3 wordt toegevoegd aan het assortiment om zo de volledige reeks Signa Series die al bestond uit de Signa S2 en Signa Solo compleet te maken.

  • Signa Solo Soundbar (AVP €179,-) – Geluidskwaliteit is het allerbelangrijkst in de Signa Solo. Deze soundbar gaat zijn prijsklasse ver te boven met een groots, multidimensionaal geluidsbeeld en gedetailleerd stereobeeld voor muziek en thuisbioscoop en is voorzien van
  • Polks gepatenteerde SDA digitale surround-technologie.
    Signa S2 Soundbar en Subwoofersysteem (AVP €249,-) – Breid de Signa Series uit met grootser geluid, Dolby Digital decodering, HDMI ARC compatibiliteit, Voice Adjust en drivers afgestemd op ruimtelijkheid en detail.

Prijsklasse en Beschikbaarheid

De Polk Audio Signa S3 wordt geleverd met alle HDMI en optische kabels om een extra ritje naar de winkel onnodig te maken. De soundbar is exclusief te koop bij de Media Markt en heeft een adviesverkoopprijs van €279,-.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

LG introduceert de nieuwste LED-innovaties

Polar: Nederlandse sporters slapen meer en beter & sporten massaal buiten tijdens lockdown