in

Slider met Dual Sim

Op internet zijn er al jaren geruchten over Dual Sim telefoons. Met een Dual Sim telefoon kun je twee verschillende simkaarten tegelijk actief hebben op één toestel. Hiermee wordt voorzien in een behoefte die bij een grote groep gebruikers aanwezig is. Eerdere introducties in de Nederlandse markt hebben niet geleid tot een brede verkrijgbaarheid, maar met de komst van de AT-S3D is het eerste officiële Dual SIM toestel nu eindelijk een feit en beschikbaar voor alle consumenten.

Al vanaf het prille begin van de GSM markt zijn er mensen die met twee toestellen in hun zak lopen. De redenen daarvoor zijn zeer verschillend, maar de meest gehoorde is het hebben van een zakelijke en privé simkaart. Mensen willen ’s avonds en in het weekend niet zakelijk gebeld worden en andersom staan bedrijven privé-gebruik vaak slechts ten dele toe. In zo’n geval is het hebben van één toestel in plaats van twee wel heel handig. Het scheelt weer een apparaat, bovendien loop je zo niet het risico net de verkeerde bij de hand te hebben. De twee simkaarten in de AT-S3D zijn onafhankelijk van elkaar aan en uit te zetten. Op de display is altijd te zien vanuit welke simkaart een gesprek binnenkomt, dus de controle is heel eenvoudig. Tevens kan voor een verschil in ringtone worden gekozen, waaraan het inkomend gesprek direct kan worden herkend.

De AT Telecom slider AT-S3D is vanaf eind oktober volop beschikbaar voor de Nederlandse markt. Retailers en resellers kunnen het toestel bestellen bij Copaco in Eindhoven. Voor consumenten is het toestel onder andere te koop bij Media Markt, Saturn en diverse onafhankelijke telecom e-tail- en retail shops.

2000 GB harddisk

De EeePC wordt plat