in

Sony komt met nieuwe lichtgewicht Walkman

De nieuwe lichtgewicht Sony E-serie Walkman is slank vormgegeven en voorzien van een hoge resolutie lcd-scherm. Deze Walkman ondersteunt alle populaire audio- en videoformaten en de Clear Bass en Clear Stereo-technologie zorgt voor uitstekend geluid. De oplaadbare batterij is goed voor dertig uur muziek luisteren of zes uur video kijken.

De supercompacte Walkman E-serie is 9.3mm dun en past eenvoudig in een broekzak of tas. Hoewel de multimediaspeler klein van formaat is, zijn de essentiële functies en technologie behouden. Op het heldere 2-inch lcd-kleurenscherm zijn videos, fotos, coverart albumillustraties en afspeellijsten te bekijken.
Het is de eerste E-serie Walkman die beschikt over de Clear Audio-technologie die zorgt voor dynamisch geluid waarin alle details hoorbaar zijn. Clear Stereo vermindert het lekken van geluid tussen linker en rechter kanaal, terwijl Clear Bass zorgt voor krachtige lage tonen zonder vervorming. Met de vijf-band equalizer is het geluid verder te verfijnen en de Dynamic Normalizer zorgt voor een soepele overgang tussen nummers met een verschillend volumeniveau.
 Het importeren van muziek, video en fotos gaat eenvoudig via drag-and-drop vanaf een laptop of pc of via de iTunes-store. De meest voorkomende muziek- en video-formaten worden ondersteund waaronder ook WMA en WMV-formaat.
 De Walkman beschikt over een FM-radio die radio afspeelt en ook kan opnemen. De favoriete radio-uitzendingen zijn zo op elk moment terug te beluisteren.
 
De E-serie Walkman is beschikbaar vanaf eind september in het zwart en rood en kost:
 
NWZE443F 4G: 80 euro
NWZE444F 8G: 100 euro
NWZE445  16G: 130 euro
NWZE444FK 8G: 140 euro (Walkman en Speaker Dock)
 

FISHDOM H2O Hidden Odyssey

Full HD-camcorder maakt 10 megapixel videostills