in

DigiTip: SUPREME ON – ultrachique audio van Teufel

Een wonder van technisch vernuft én modestatement: deze luxe koptelefoon van Teufel is geschikt voor iedereen die geen concessies wil doen aan de kwaliteit van audio of design. Koptelefoons zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken.

Teufel komt precies op tijd voor de feestdagen met een bijzonder hoogwaardige koptelefoon. De SUPREME ON combineert krachtig geluid met eigentijds design, materiaal van topkwaliteit, optimaal comfort en handige functies voor dagelijks gebruik.

Feiten in vogelvlucht

 • Hoogwaardig uitgevoerde on-ear bluetooth-koptelefoon met een lineaire HD-driver en effectieve onderdrukking van omgevingsgeluiden
 • Bluetooth met apt-X® en AAC voor streaming van muziek in cd-kwaliteit via onder meer Spotify, Deezer, Youtube en Apple Music.
 • Handsfree-functie met twee microfoons voor draadloos telefoneren, skypen, facetimen en spraakbediening via Google of Siri met optimale geluidskwaliteit
 • ShareMe-functie: mogelijkheid om twee exemplaren van de SUPREME ON draadloos met één geluidsbron te verbinden
 • Joystick voor de muziekregeling (afspelen/pauzeren, volume, vorige/volgende track)
 • Autoplay: het afspelen begint zodra de koptelefoon wordt opgezet en pauzeert zodra die wordt afgezet
 • Een speelduur van circa 20 uur bij een gemiddeld volume
 • Lineaire HD-driver met neodymium magneten voor een natuurgetrouwe weergave van hoge tonen en een vol basgeluid
 • Stabiele hoofdband van verenstaal
 • Grote en zachte oorkussens die zich voor lange luistersessies lenen en kunnen worden ingeklapt voor eenvoudig transport
 • Inclusief opbergtas, USB C-laadkabel en aansluitkabel (mini-jack) die het mogelijk maakt om te blijven luisteren als de accu leeg is
 • Per direct verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl in de kleuren Night Black, Moon Gray, Pale Gold, Sand White, Ivy Green en Space Blue voor de prijs van 149,99 euro.

Praktisch én elegant

De nieuwe on-ear koptelefoon SUPREME ON van Teufel is beschikbaar in zes kleurvarianten en levert met zijn doordachte designelementen en hoogwaardige materialen een sterk statement af. De bovenkant van de staalveerklem is met grofmazige stof bekleed. De ultrazachte hoofdbandkussens en oorkussens zijn even praktisch als elegant. De oorkussens bieden optimale grip en draagcomfort, ook voor brildragers. Ze schermen daarnaast doeltreffend het omgevingsgeluid af. De SUPREME ON kan door zijn inklapbare oordoppen makkelijk in compacte vorm worden opgeborgen, bijvoorbeeld in de meegeleverde opbergtas.

Een alleskunner met geluid van topkwaliteit

De ingebouwde accu van de SUPREME ON hoeft pas na een werkduur van 20 uur op middelhoog volume te worden opgeladen. Dit is mogelijk met de meegeleverde USB-C-kabel. Tot die tijd biedt de koptelefoon rijk en krachtig geluid met een waarheidsgetrouwe weergave van de hoge tonen en een volle bas. De onderkant van de rechteroordop is voorzien van een gebruiksvriendelijke joystick waarmee zowel de geluidsweergave als een spraakassistent (Google of Siri) kan worden bediend. Zo kunnen ook telefoontjes worden aangenomen en beëindigd. Twee geïntegreerde microfoons zorgen tijdens telefoongesprekken voor optimale verstaanbaarheid. De gratis Teufel headphones app voor Android en iOS bevat een equalizer en de ShareMe-functie. Deze maakt het mogelijk om twee exemplaren van de SUPREME ON met elkaar te verbinden om audio vanuit dezelfde bron synchroon af te laten spelen. Dit is een perfecte manier om samen met iemand anders van dezelfde muziek te genieten.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel SUPREME ON is voor 149,99 euro via www.teufelaudio.nl verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Moon Gray, Pale Gold, Sand White, Ivy Green en Space Blue.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Alle gebouwen bol.com over op duurzame energie

Xbox Series X en Xbox Series S nu wereldwijd beschikbaar