in

ASUS kondigt nieuwe ROG Zephyrus G16, TUF Gaming-laptops, next-gen-randapparatuur en meer aan tijdens Computex 2024

De volgende generatie comfort, performance en mobiliteit in het ecosysteem van ROG. Daarnaast brengt ASUS voor de allereerste keer een 14-inch TUF Gaming-laptop uit: de A14.

 • De verbeterde ROG Ally: Verdubbelde batterijcapaciteit (80 Wh), verbeterde joysticks, koeling, twee keer zo veel opslag, 24GB RAM en meer. De nieuwe ROG Ally X is in ieder opzicht beter dan de originele ROG Ally.
 • AMD-versie Zephyrus G16: De Zephyrus G16 is vernieuwd en schittert door een premium aluminium behuizing, een 50 TOPs AMD Ryzen™ AI 9 HX 370-processor, een NVIDIA® GeForce RTX™ GPU en meer.
 • Een nieuwe line-up randapparatuur: Het ROG Azoth Extreme-toetsenbord, de Harpe Ace Extreme-gamingmuis en de Delta II-headset behoren tot de Computex-aankondigingen
 • ‘AI Networking’ met WiFi 7: De ROG Rapture GT-BE19000 gamingrouter met onder andere AFC-enabled 6 GHz WiFi en Smart AiMesh
 • Nieuwe moederboard-oplossingen: ROG heeft de volgende generatie van het Maximus Hero BTF-moederboard en de ROG STRIX AIO Cooler Series onthuld.
 • Als de gesmeerde bliksem: ROG Thor III en de ROG Mjolnir UPS bieden stroomvoorziening

Republic of Gamers (ROG) heeft tijdens Computex in Taiwan, één van de grootste techbeurzen ter wereld, een uitgebreide line-up met nieuwe producten aangekondigd. De onthullingen variëren van de vernieuwde ROG Ally X tot next-gen-randapparatuur en van desktop PC’s tot laptops.

Te beginnen met de ROG Ally X: de gaming handheld heeft een aanzienlijke upgrade gekregen en biedt niet alleen een AMD Ryzen™ Z1 Extreme-processor en RDNA 3-graphics, maar ook verdubbelde batterijcapaciteit, 24 GB RAM, 1 TB opslag, verbeterde koeling en meer. Daarnaast heeft ROG een nieuwe AMD-variant van de ROG Zephyrus G16 gaminglaptop uit de doeken gedaan met een premium aluminium behuizing, een ROG Nebula Display OLED-beeldscherm en een krachtige AMD Ryzen™ 9-processor.

Ook heeft ROG een diverse line-up randapparatuur onthuld die is ontworpen om game-ervaringen beter te maken:

 • Het ROG Azoth Extreme-toetsenbord heeft een zeer hoge bouwkwaliteit en aanpasbare features.
 • De ROG Harpe Ace Extreme-gamingmuis weegt slechts 47 gram en is van alle technologie voorzien om spelers uiterste precisie en controle te geven.
 • De ROG Delta II-headset met betere geluidskwaliteit om nog meer op te gaan in
  ROG Destrier Core-gamingstoel, ontworpen met duurzame, comfortabele materialen en precies zo in stellen zoals spelers dat willen
 • De ROG Archer ErgoAir-rugzak brengt comfort en stijl samen voor spelers die vaak onderweg zijn
 • Daarnaast heeft Republic of Gamers het Next-Gen ROG Maximus Hero BTF-moederboard aangekondigd, waarbij de connector is weggewerkt in het ontwerp om kabelmanagement te stroomlijnen. Dankzij innovatieve features, zoals het PCIe® Slot Q-Release Slim-mechanisme, zet een nieuwe standaard voor het DIY samenstellen van een PC

Twee nieuwe TUF Gaming-laptops

Ook heeft ASUS twee nieuwe TUF Gaming-laptops aangekondigd: de A14 en de A16. Daarmee lanceert ASUS voor de allereerste keer een 14-inch variant van een TUF Gaming-laptop. De A16 wordt gekenmerkt door een dunner design en een upgrade met (maximaal) een AMD Ryzen™ 9 AI HX 370-processoren en een NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

3 Manieren om je huis te transformeren voor de ultieme sportkijkervaring deze zomer

Elke klank een kunstwerk – STEREO L 2: vloerstaande streaming speakers