in

Republic of Gamers onthult vooruitstrevende gaminglaptops tijdens virtueel For Those Who Dare: Boundless-event

Inclusief de krachtigste en door esports geïnspireerde ROG-laptop tot nu toe, de ROG Strix SCAR 17 Special Edition, en de convertible ROG Flow X16.

Belangrijkste kenmerken:

  • ROG Strix SCAR 17 Special Edition: Zet een nieuwe standaard op het gebied van prestaties in gaminglaptops, bestaande uit de beste componenten en koeling van het hoogste niveau
  • ROG Flow X16: Een dunne en lichte krachtpatser die niet alleen de show steelt door zijn componenten, maar ook dankzij zijn Nebula HDR-beeldscherm en een nieuw, uiterst efficiënt koelsysteem. Om nog meer kracht toe te voegen kunnen gebruikers een externe XG Mobile GPU aansluiten
  • ROG SCAR Runner: Deze first-person parkour-game in het ROG SAGA-universum daagt spelers uit om creatief te zijn en hun behendigheid op de proef te stellen

Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag nieuwe, vooruitstrevende gaminglaptops aangekondigd tijdens zijn virtuele For Those Who Dare: Boundless-event. De line-up wordt aangevoerd door de krachtige ROG Strix SCAR 17 Special Edition en de ROG Flow X16: een unieke 16-inch convertible gaminglaptop die ondersteuning biedt voor externe XG Mobile-GPU’s. Aan de hand van deze aankondigingen onderstreept Republic of Gamers nogmaals zijn toewijding om de beste technologie en producten te ontwikkelen, zodat gamers verzekerd zijn van geweldige game-ervaringen.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition: de krachtigste ROG-laptop tot nu toe

Tijdens het For Those Who Dare: Boundless-event stond de aankondiging van de ROG Strix SCAR 17 Special Edition centraal. Dit model brengt de modernste hardware en inventieve koeloplossingen samen. Een custom vapor chamber wordt gecombineerd met ROG’s exclusieve ‘Conductonaut Extreme’ liquid metal dat zowel in de CPU als de GPU wordt gebruikt en hierdoor is de SCAR 17 SE in staat om meer uit zijn hardware te halen dan ooit tevoren. Dankzij een maximale CPU TDP van 65 W en een maximale GPU TGP van 175 W met Dynamic Boost heeft de SCAR 17 SE de kracht om tot het uiterste te gaan en gaming met hoge verversingssnelheden moeiteloos aan te kunnen.

De SCAR 17 SE biedt een QHD 240 Hz-beeldschermoptie met een responstijd van slechts 3ms. De laptop beschikt over maximaal 32GB aan DDR5 4800 MHz RAM-geheugen en PCIe® Gen 4 -opslag in een RAID 0-configuratie. Ook wordt de SCAR 17 SE gekenmerkt door een op cyberpunk geïnspireerd uiterlijk en onzichtbare inkt die direct op de metalen behuizing is aangebracht. In normale lichtomstandigheden heeft deze substantie een matte textuur, maar wanneer er UV-licht op schijnt, dan verschijnen er groene en blauwe accenten die in-game hints laten zien voor de titel ‘SCAR Runner’, waarover later meer in dit bericht.

De convertible ROG Flow X16

De tweede laptop die tijdens de show werd belicht is de nieuwe ROG Flow X16: een dunne en lichte 16-inch convertible laptop die wordt aangedreven door een AMD Ryzen™ 9 6900HS-processor en een NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti laptop-GPU. Karakteristiek voor dit model is ondersteuning voor XG Mobile externe GPU’s, zodat de gebruiker vrij is om extra kracht toe te voegen. De ROG Flow X16 weegt ondanks zijn serieuze kracht slechts 2.1 kg en beschikt over een ROG Nebula HDR-beeldscherm: een QHD / 165 Hz mini-LED-paneel met 1100 nits als hoogst haalbare helderheid en een 100% DCI-P3 kleurengamma.

ROG heeft ondanks de dunne en lichte uitvoering niet ingeleverd op bruikbaarheid en de mogelijkheid om het apparaat van een upgrade te voorzien. De hoogwaardige onderdelen worden aangevuld met splinternieuwe Frost Force-technologie en een Pulsar Heatsink, bestaande uit drie ventilatoren en een heatsink met hoge dichtheid om game-prestaties op topniveau te waarborgen en temperaturen laag te houden.

ROG SCAR Runner: reageer vliegensvlug en wees creatief

In navolging van de gratis ROG Citadel XV-game (via Steam) is er tijdens het For Those Who Dare: Boundless-event een uitbreiding aangekondigd, genaamd SCAR Runner. Dit is een first-person parkour-game waarin spelers het verhaal volgen van X, wie is verwikkeld in een race tegen de klok en binnen een korte tijd belangrijke informatie veilig moet stellen. De game wordt in tandem uitgebracht met de ROG Strix SCAR 17 SE, waarvan de behuizing verborgen hints bevat om puzzels in het spel op te lossen.

Prijs en beschikbaarheid

De door ROG aangekondigde laptops worden in juni verwacht in de Benelux. Voor adviesprijzen en beschikbare configuraties verwijzen we naar het overzicht dat is te vinden in de bijlagen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Netatmo introduceert beschermkap voor de Outdoor module van het Slimme Weerstation

Maak kennis met de krachtige en slimme RoboVac X8 Hybrid robotstofzuiger van Eufy by Anker