in ,

Netatmo introduceert beschermkap voor de Outdoor module van het Slimme Weerstation

Netatmo lanceert vandaag een nieuwe accessoire voor het Slimme Weerstation, een beschermkap voor de Outdoor module. De beschermkap kan worden geïnstalleerd tegen een gevel van een huis, tuinhek of paal.

Dankzij de bescherming wordt de levensduur van de buitenmodule verlengt en worden de metingen nauwkeuriger. De beschermkap is bestand tegen directe zonlicht, regen of sneeuw, terwijl lucht eromheen circuleert.

De Outdoor module is uiteraard al bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Toch beveelt Netatmo aan om het niet in direct zonlicht te plaatsen of bloot te stellen aan extreme weersomstandigheden. Met name in extreme weersomstandigheden kan de Outdoor module beschadigd raken. (Denk aan hagel, extreme wind, hevige regenbuien of stormen).

De nieuwe accessoire is tot stand gekomen door een kleinschalig onderzoek onder Netatmo gebruikers. Hieruit bleek dat er interesse was voor een beschermende accessoire van de Outdoor module.

Binnen de luchtkwaliteit verbeteren en altijd nauwkeurige metingen van het weer
Met de Indoor-module kan de gebruiker de luchtkwaliteit in huis meten en ‘schoon’ houden. In huis meet het realtime de luchtvochtigheid, CO2 gehalte, temperatuur en geluidsoverlast. Bij een aanhoudende hittegolf kan dankzij het Slimme Weerstation in combinatie met de Indoor module op het juiste moment een raam of deur worden geopend.

De Outdoor module geeft realtime data over de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, luchtdruk en actuele weer. Via de Netatmo Weathermap kunnen gebruikers de lokale weersvoorspellingen in andere gemeenten en regio’s in Nederland zien. Netatmo’s netwerk van Slimme Weerstations is verspreid over 175 landen.

Prijzen en beschikbaarheid

De beschermkap van de Outdoor module is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Netatmo eShop. In de komende maanden wordt het beschikbaar bij de gebruikelijke online verkooppunten: Coolblue, bol.com en Tink. De prijs van de beschermkap is €39,99. Het Slimme Weerstation in combinatie met de beschermkap is €209,99. Accessoires worden meegeleverd voor installatie. Momenteel wordt de beschermkap ook in bundels verkocht in de eshop van Netatmo voor verschillende prijzen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De toekomst van gaming is hier: MiniLED en 240 Hz

Republic of Gamers onthult vooruitstrevende gaminglaptops tijdens virtueel For Those Who Dare: Boundless-event