in

De toekomst van gaming is hier: MiniLED en 240 Hz

AGON by AOC lanceert krachtige, 240 Hz, HDR1000 gamingmonitor AGON PRO AG274QZM – AGON by AOC kondigt de 68,58 cm (27-inch) AGON PRO AG274QZM aan, een supersnelle 240 Hz gamingmonitor met QHD-resolutie en een adembenemend MiniLED IPS-paneel.

De AG274QZM past goed bij de nauwkeurige kleuren van het IPS-paneel met een MiniLED-achtergrondverlichting met 576 dimzones. Hierdoor kan de monitor de high-tier DisplayHDR 1000-certificering behalen met 1200 nits piekhelderheid, de weergave van diepe zwarttinten en fel zonlicht in hetzelfde frame. Dit alles terwijl echte high-speed gaming (1 ms GtG) wordt geboden waar competitieve gamers naar op zoek zijn zonder compromissen.

Ontworpen voor succes

AGON PRO AG274QZM is het nieuwe lid van de AGON PRO-familie, gericht op de legendes van de gaming community: pro-competitieve spelers en esports-enthousiastelingen. De AGON PRO AG274QZM deelt het vakmanschap van zijn familie en heeft een bekroond (red dot design award) design en een stevige, ergonomische standaard. De standaard, met ingebouwd kabelbeheer, biedt hoogte-, kantel-, en draaiaanpassingen voor gezonde, comfortabele gamesessies.

Het 3-zijdige frameloze 27-inch IPS-paneel met 1,07 miljard kleuren heeft een QHD-resolutie (2560 x 1440) en een verversingssnelheid van 240 Hz, de beste combinatie van functies voor de hedendaagse high-end competitieve gaming. De QHD-resolutie biedt een goede plek voor de huidige GPU’s om zowel high-fidelity als hoge framerates te bereiken. Aan de andere kant vertegenwoordigt de verversingssnelheid van 240 Hz tegenwoordig het nieuwe basisniveau voor competitieve FPS-gamers, die lang gewend waren aan verversingsfrequenties van 144 Hz en hoger. Met een echte GtG-responstijd van 1 ms lijkt snelle actie op de monitor vloeiend en vrijwel zonder ghosting. Dankzij de ingebouwde Nvidia G-Sync-compatibiliteit worden tearing en haperingen geëlimineerd door een variabele verversingssnelheid te gebruiken.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Het belangrijkste kenmerk van de concurrerende AG274QZM is de MiniLED-achtergrondverlichting met 576 individuele dimzones. Door de achtergrondverlichting op slechts een klein deel van het paneel in te schakelen, kan de monitor een helderheid tot 1200 nits bereiken om heldere visuele kenmerken zoals zonlicht, vuur enz. weer te geven, terwijl tegelijkertijd diepe, donkere schaduwen worden weergegeven. Dit hoge dynamische bereik verhoogt de waargenomen contrastverhouding enorm en zorgt voor een rijke, levendige en meeslepende game-ervaring. Met het meegeleverde monitorscherm kan de monitor uitdagingen zoals fel omgevingslicht of reflecties van podium-/vullichten aan, waardoor het waargenomen contrast nog meer wordt vergroot. Gecertificeerd met VESA DisplayHDR 1000, biedt de AG274QZM een echte HDR-ervaring, gecombineerd met een snelle verversingssnelheid en scherpe QHD-resolutie.

Verder is de AG274QZM geweldig voor gamers die ook thuis werken of hun PC gebruiken voor het maken van content. De veelzijdige monitor biedt USB-C-connectiviteit, met een stroomvoorziening van 65 W om aangesloten laptops op te laden en van stroom te voorzien. Met vier USB 3.2-poorten kan de monitor fungeren als een dock om extra randapparatuur zoals toetsenbord, muizen enz. aan te sluiten. Met een ingebouwde KVM-switch kunnen gebruikers wisselen tussen twee bronnen (bijvoorbeeld een gaming-PC en een werk- of streaming-PC) terwijl je dezelfde toetsenbord- en muisset gebruikt.

Om de monitor aan te passen aan de individuele bureauconfiguraties van gebruikers, biedt de AG274QZM Light FX RGB-lampen aan de achterkant, die kunnen worden gesynchroniseerd met andere AGON by AOC-apparatuur. Een logoprojector projecteert ook het AGON-logo op het bureau voor extra flair. De meegeleverde puck-vormige QuickSwitch-controller maakt het aanpassen van de OSD-instellingen een fluitje van een cent, terwijl het ook kan worden bediend via de joystick of de G-Menu-software.

AGON PRO AG274QZM zal beschikbaar zijn vanaf juni 2022 voor een adviesprijs van €1299,-.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

‘Groeiend aantal fysieke winkels geen voorbode voor positieve vooruitzichten retail’

Netatmo introduceert beschermkap voor de Outdoor module van het Slimme Weerstation