in

MSI “evolved” met 6 vernieuwde laptop series!

MSI is uitgebreid geëvolueerd! Naast de award-winning GE66 Raider en GS66 Stealth, heeft MSI de complete line-up van zes gaming laptops gepresenteerd.

Wees als eerste, vernieuw je hardware naar de volgende generatie door te kiezen voor een MSI Gaming laptop met de 10e generatie Intel® CoreTM i9 processor (Comet Lake H-series) en de nieuwste GeForce RTX Super series grafische kaarten.

Groei naar het hoogste niveau met de revolutionaire 50% boost in gaming performance.

De nieuwe generatie performance kan gamers in alle oppervlakken entertainen en overtuigen. De vernieuwde MSI laptops tonen de echte prestatiekracht van de 10th Gen Intel® CoreTM i9 processor. Met een beschikbaarheid tot de i9-10980HK processor, laat de nieuwste Intel chip zien dat het een aantoonbare impact heeft op FPS in zware games en multitasking. Gamers kunnen nu genieten van de beste gaming ervaring door de 50% boost in rekenkracht en de Single-Core Turbo boost tot 5.3GHz.

Geniet daarnaast van de real-time Ray Tracing in games met de nieuwe Nvidia GeForce® Super series & AI-verbeterde graphics, beschikbaar tot RTX 2080 SUPER™. Deze nieuwe technologie zorgt ook voor een snellere efficiëntie in vergelijking met voorgaande generaties.

Bekende award winners: GE66 Raider, GS66 Stealth

De GS66 en GE66 hebben opnieuw laten zien wat mogelijk is met betrekking tot innovatief dun & licht design. Het is bijna niet voor te stellen dat alle features, zoals een 300Hz ultra-smooth display, 99.9 Wh batterij, en krachtige performance van de nieuwste Intel® CoreTM processor en Nvidia GeForce® Super series verpakt zijn in de compacte behuizingen van de GS66 en GE66. De andere verkrijgbare configuraties staan vernoemd in de tabel hieronder.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De accessoires die #StayHome makkelijker maken

DigiTest: Wacom One review