in

T-Mobile introduceert nieuwe TV App: thuis televisiekijken zonder TV Box

Vandaag introduceert T-Mobile de nieuwe T-Mobile TV App, waarmee televisiekijken nog gemakkelijker en toegankelijker wordt. Met de nieuwe app genieten klanten van de functionaliteiten van T-Mobile TV, zonder gebruik te hoeven maken van een TV Box.

Daarmee komt ook een einde aan bekende ergernissen als een teveel aan kabels, digitale kastjes en afstandsbedieningen. Doordat de app via de smart-tv of mediaplayer wordt bediend, is alleen de afstandsbediening van dat apparaat nog nodig. En wordt schakelen tussen tv-apps als Netflix en Videoland nog makkelijker. De T-Mobile TV App is vanaf vandaag voor verschillende apparaten gratis te downloaden voor klanten met een internetaansluiting en tv-abonnement van T-Mobile.

Televisie kijken met de T-Mobile TV App zonder TV Box is de nieuwste uitbreiding in het tv-aanbod van T-Mobile. Hiermee biedt de provider consumenten nog meer mogelijkheden om op hun eigen manier televisie te kijken. T-Mobile TV kan op vier apparaten tegelijk gebruikt worden. Een uitkomst voor huishoudens waar in meerdere kamers een tv-scherm hangt. Klanten die de nieuwe app gebruiken in combinatie met TV Anywhere voor onderweg, kunnen zo op zeven apparaten tegelijkertijd tv-kijken.

Competitief aanbod

Leo Hensen, directeur marketing T-Mobile Nederland: “Met de T-Mobile TV App spelen we in op een nadrukkelijke wens van onze klanten. Van hen horen we dat kabels en meerdere afstandsbedieningen een grote bron van ergernis zijn. Die ergernissen nemen we met de introductie van de T-Mobile TV App voor het grootste deel weg. Zo kunnen nog meer mensen televisiekijken waar en wanneer ze maar willen, op de manier die bij hen past. Ik verwacht grote belangstelling voor de TV App, ook omdat het gebruik van meerdere schermen geen extra kosten met zich meebrengt. Daarmee wordt ons aanbod nog competitiever en aantrekkelijker.”

Met de T-Mobile TV App kijken klanten zonder TV Box al televisie vanaf € 12,50 per maand. De app is vanaf vandaag gratis voor verschillende apparaten te downloaden voor klanten met een internetaansluiting en tv-abonnement van T-Mobile. Voor iedereen die de TV Box wil blijven gebruiken of de app nog niet voor een apparaat kan downloaden, blijft de TV Box beschikbaar. Meer informatie over de T-Mobile TV App en geschikte smart-tv’s en mediaplayers is te vinden op de website.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

TCL Communication lanceert TCL 20Y en 205

Innr brengt eigen bridge op de markt