in ,

TCL onthult nieuwe slimme huishoudelijke apparaten

TCL Electronics versterkt de positie in home comfort en breidt zijn AI x IoT ecosysteem uit om een volledig verbonden en gemakkelijk leven thuis te bieden. TCL heeft de ambitie dat Multi-categorie producten* binnen 5 jaar 30% van de omzet in Europa zullen vertegenwoordigen.

Dit voorjaar breidt TCL zijn line-up uit met de lancering van een nieuwe premium split-airconditioner, nieuwe P2-series wasmachines met stoomprogramma’s en auto-doseerfunctie, maar ook nieuwe connected modellen van Sweeva robotstofzuigers en Breeva luchtreinigers.

FreshIN, TCL’s nieuwe premium split airconditioner

Na de introductie van de eerste airconditioners in Europa in 2021 toont TCL zijn toewijding aan design en innovatie met de lancering van zijn nieuwe premium split airconditioner: FreshIN. Dit elegante product (verkrijgbaar in modellen van 9K en 12K BTU) beschikt over diverse, belangrijke premium functies, vormt een aanvulling op elke ruimte en voorkomt oncomfortabele temperatuurschommelingen. Deze nieuwe airconditioner is voorzien van “FreshIN+” dat de gebruiker informeert wanneer de frisse lucht de ruimte binnenkomt en die via de bovenkant naar binnen leidt.

De ‘Temperature Balancing’ functie voorkomt oncomfortabele temperatuurschommelingen: nadat de verse lucht is ingeblazen, wordt deze met een precisie van 0,5°C afgekoeld of opgewarmd tot het gewenste niveau.

Dankzij de krachtige luchtmotor kan de FreshIN airconditioner tot 60 kubieke meter frisse lucht per uur brengen, wat gemakkelijk zou moeten voldoen aan de behoeften van de meeste soorten binnenruimtes. TCL heeft ook een zeer efficiënt systeem gecreëerd met QuadriPuri Filters: de frisse lucht gaat door vier lagen (een voorfilter, een zilverionen antibacteriële laag, een HEPA hoog rendementsfilter en een filter met hoge dichtheid) om een efficiënte luchtzuivering te garanderen.

Wat het ontwerp betreft, zorgt de innovatieve 360° bewegende grote luchtklep (360° Airflow) voor een brede luchtstroom in elke hoek en gelijkmatig voor de hele binnenruimte.

Nieuwe P2-serie auto-dosing wasmachines met stoomprogramma’s

TCL introduceert de P2-series wasmachines met stoomprogramma’s om de meest voorkomende bacteriën te verwijderen en de meest hygiënische resultaten en bescherming te garanderen. Het automatische doseersysteem berekent op intelligente wijze de precieze hoeveelheid wasmiddel, wasverzachter en water dat nodig is voor elke cyclus, om over- en onder dosering te voorkomen, maar ook om te besparen op schoonmaakmiddelen. De Digital Inverter Technology[1] garandeert lagere trillingsniveaus. De P2-series wasmachines zijn stiller, duurzamer, betrouwbaarder en verbruiken minder energie dan een wasmachine met een conventionele motor.

Met Auto Weight kunnen de nieuwe TCL-wasmachines ook het gewicht van het wasgoed detecteren en vervolgens automatisch het waterverbruik en de cyclusduur aanpassen aan het gewicht van de lading. Om gebruikers te helpen tijd te besparen in hun drukke leven, zijn P2 wasmachines voorzien van Quick Wash: dit handige programma maakt het mogelijk een was cyclus in slechts 15 minuten te beëindigen. Dankzij de Spray Wash functie wordt aan het einde van elke was cyclus een automatisch reinigingssysteem geactiveerd om de afdichting van de deur te reinigen. Gerichte, krachtige waterstralen spoelen het achtergebleven wasmiddel en schuim weg en zorgen zo voor een hygiënischere was van het wasgoed. Een schonere machine voor schonere kleren!

De nieuwe was- en droogapparaten uit de TCL P2-series beschikken ook over het Air Refresh programma dat geurtjes en veel voorkomende bacteriën verwijdert in slechts 25 minuten door microdamp te genereren die in de vezels doordringt. Er is dus geen wasmiddel nodig. Dit bespaart niet alleen wasmiddel en water maar verlengt ook de levensduur van het kledingstuk.

*TCL P2 Serie wasmachines is beschikbaar in 8kg, 9kg en 10kg.
*TCL P2 Serie wasmachine en droger is beschikbaar in 8kg met 5kg droogcapaciteit.

[1] TCL biedt 10 jaar garantie op de digitale inverter motor

Nieuwe 3000M & 3500M Sweeva robotstofzuigers

Na de uitstekende respons op de bekroonde Sweeva 6500 robotstofzuiger, die de CES 2022 INNOVATION AWARD ontving, lanceert TCL de Sweeva 3000M en 3500M stofzuigers[1].

[1] Beschikbaar vanaf mei 2022

Met 4 zuigkrachtniveaus tot een maximum van 2.700 Pascal (Pa) vegen en dweilen deze nieuwe robotstofzuigers vloeren voor een echt schoon en stofvrij huis. De zijborstel trekt samen met de middelste, hoge rolborstel snel en efficiënt vuil, stof en haren van verschillende soorten oppervlakken, zoals tapijten en harde vloeren, met een efficiënt luchtstroomsysteem. De Auto Carpet Boost functie wordt ook automatisch geactiveerd wanneer de machine van een harde vloer naar een tapijt gaat om de reinigingsprestaties te optimaliseren. Met het nieuw ontworpen ‘wet mopping systeem’ wordt water uit de grote watertank van 300 ml in de mop opgenomen en gelijkmatig verdeeld tijdens het dweilen. De watertoevoer kan ook worden geregeld en aangepast via de TCL Home App.

Wanneer gebruikers de reiniging programmeren, zorgt het verbeterde gyroscopische navigatiesysteem ervoor dat het hele vloeroppervlak wordt bestreken door obstakels en objecten te detecteren, zonder dat het op afstand moet worden bediend. De nieuwe Sweeva laat zich niet tegenhouden door kleine traptreden of dikke tapijten met zijn overschrijdingscapaciteit tot 20mm hoogte. Hij zal niet van de trap vallen of tegen muren stoten dankzij de klip- en nabijheidssensoren.

Met het UV-C licht reinigt de Sweeva niet alleen, maar steriliseert hij ook de vloer als bescherming tegen schadelijke bacteriën. De luchtuitlaat bij de stof box is ook uitgerust met een efficiënt afwasbaar HEPA-filter dat huidschilfers van huisdieren, PM2.5, pollen en schadelijke microben met een grootte van meer dan 0,3 micron kan filteren, hierdoor blijft de lucht schoon en fris.

De Sweeva 3500M gaat automatisch terug naar de bijbehorende vuilnisbak wanneer hij detecteert dat het stofreservoir vol is. Vervolgens zal de extra grote 4L automatisch-legende-vuilnisbak[1] tot 8 keer al het afval uit het stofreservoir opvangen. Zo kan de vuilnisbak meerdere weken gebruikt worden zonder te worden geleegd.

Dankzij de TCL Home App kunnen gebruikers op afstand de volledige controle over hun robotstofzuiger nemen, bijvoorbeeld om het schoonmaken te plannen, het UV-C licht aan of uit te zetten of de waterstroom aan te passen. De bediening van de robotstofzuiger wordt ook ondersteunt door Amazon Alexa en Google Assistant stembediening. Sweeva 3000M & 3500M hebben een batterijduur van 180 min, geschikt voor ruimtes tot 200 m2[2].

[1] Alleen beschikbaar bij Sweeva 3500M
[2] Getest op harde vloer, in standaardmodus, door TCL IOT Lab

Nieuwe Breeva Pro Series 700 & 400 luchtreinigers met een krachtig filtratiesysteem

TCL bouwt ook voort op het succes van haar reeks intelligente IoT kleine huishoudelijke apparaten met nieuwe modellen van Breeva luchtreinigers: Breeva Pro series 700 en 400[1]. De twee TCL-luchtreinigers zijn voorzien van een gloednieuw ontwerp met zeer efficiënte Clear Air Delivery Rate (CADR) en zijn ontworpen voor ruimtes tot 84 vierkante meter[2] en tot 42 vierkante meter[3].

De luchtreinigers bevatten ook het krachtige 5-fasenfiltratiesysteem breevaShieldTM, inclusief een TRUE HEPA H13 filter: de filtratie-efficiëntie van dit hoogwaardige filter is groter dan 99,97% voor deeltjes van 0,3 μm, zoals stof, pollen, mijten, bacteriën of PM2.5 (fijnstof 2,5). Bovendien worden talrijke negatieve anionen gegenereerd door hoogspanningsionisatie om de kleine deeltjes in de lucht te verzamelen en te doen bezinken om zo de consument te beschermen tegen toxines en stof. Daarbij vernietigen de Uv-stralen het DNA en RNA van bacteriën en micro-organismen om het sterilisatie-effect te bereiken.

[1] De Breeva Pro Series 700 en 400 zullen in juni verkrijgbaar zijn.
[2] Breeva Pro 700
[3] Breeva Pro 400

Dankzij een uiterst nauwkeurige dubbele sensor (met een laserstofsensor om de concentratie van stofdeeltjes in de omgevingslucht in real time te detecteren en een VOC-sensor om de concentratie van vluchtige organische stoffen in de lucht te detecteren, zoals formaldehyde, meeroken of geuren van huisdieren), meet de Breeva Pro-serie continu de luchtkwaliteit binnenshuis en past automatisch het zuiveringsniveau aan. Voor een snelle en eenvoudige controle wordt een driekleurige luchtkwaliteitsindicator weergegeven op het bedieningspaneel die de luchtkwaliteit van dat moment symboliseert.

Bovendien kan de gebruiker dankzij de TCL Home App Breeva luchtreiniger op afstand besturen, om de reiniging te plannen, om historische gegevens over de luchtkwaliteit en de levensduur van het filter te controleren, allemaal rechtstreeks vanaf zijn smartphone. Het werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant stembediening. Het geluidsniveau van de Breeva Pro Series is ultra-stil want in slaapstand slechts 26dB, wat nog minder is dan het geluid van fluisterende mensen. Tegelijkertijd verbruikt het apparaat zeer weinig stroom. Bovendien ondersteunt hij de uitschakeling van het licht op het bedieningspaneel om het effect van licht tijdens het slapen tot een minimum te beperken.

*Alle producten behalve TV: airconditioner, grote huishoudtoestellen, IoT-producten, soundbars.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Helft van de Nederlandse bedrijven is bang voor cyberaanval

TCL lanceert nieuwe C Series tv’s en soundbars en biedt Europese consumenten een uitzonderlijke kijk- en entertainment ervaring