in

Toverstokje

De draadloze Wand controller van Nyko Technologies, vooraanstaand producent van game accessoires, is deze maand tijdens de International Consumer Electronics Show in Las Vegas bekroond met de CNET ‘Best of CES’ Award for Hottest Video Game Product.

Met Nyko’s Wand voor Nintendo® Wii™ haal je als gamer alles wat er uit je spelcomputer te halen valt. De Wand, ook al het ‘Toverstokje’ genoemd, is te gebruiken als controller voor alle beschikbare Wii software.

De controller biedt full motion control support, vibration feedback en een ingebouwde speaker. Met de Wand in je hand heb je de totale controle over al je Wii software en menu’s. De B-trigger achter op de controller geeft dankzij een speciale rubber coating een veel betere grip. A en B alsook de 1- en 2-knoppen zijn groter en gevoeliger dan op de standaard controller, en een verbeterde D-pad zorgt ervoor dat het gamen nog nauwkeuriger en gemakkelijker wordt. Dankzij de toepassing van Bluetooth technologie kun je bovendien probleemloos draadloos gamen tot zo’n zes meter van de console.

Nyko’s Wand voor de Nintendo Wii ligt naar verwachting nog voor de zomer in de winkels.

Tomb Raider Underworld voor de PlayStation2

Handschoenen voor de iPhone