in

Ultramini wifi-usb

Na de succesvolle WiFi N usb-mini-stick introduceert Hercules nu een nog kleinere stick; zelfs de kleinste op dit moment beschikbare WiFi G usb-stick – en ook nog de meest veelzijdige dankzij de nog uitgebreidere compatibiliteit met 11n-routers (op basis van op dit moment verkrijgbare producten). De nieuwe Wireless G Ultra-mini-stick (HWGUm-54) heeft een adviesprijs van 24,99 euro.

Aangesloten op de usb-poort van een computer valt de stick nauwelijks op;hij steekt slechts 13 mm uit. De ongelooflijk kleine afmetingen (14,5 x 25 mm) maken dit de kleinste WiFi G-stick momenteel op de markt. Het is de ideale oplossing tegen het overbelasten van de USB-poorten van de computer en zorgt er voor dat de andere poorten prima toegankelijk blijven.
 
De Hercules Wireless G Ultra-mini-stick beschikt over WiFi 802.11g-technologie die zorgt voor maximale compatibiliteit met routers gebaseerd op de nieuwste WiFi N-standaard en levert een bandbreedte tot 150 Mbps(2) (wanneer aangesloten op het netwerk van dergelijke routers). De stick heeft een 802.11g-certificatie van de Wi-Fi Alliance en is daarmee optimaal compatibel met alle internetboxen en 11g & 11n-oplossingen op de markt, erg handig en geruststellend voor de gebruiker.

Negen uur op één accu

Transcends usb-flashdrive kan tegen stootje