in

Vernieuwde website Despec

Despec, groothandel in supplies, heeft haar site een nieuwe en specialistische uitstraling gegeven, geheel in lijn met de ambities. Voor geïnteresseerden is de website het startpunt voor alles wat met de markt van supplies te maken heeft.

De homepage biedt de bezoeker de keuze uit diverse knoppen die hem verder leiden naar tools als ‘Supplies Selector’, ‘Tape Label Order Tool’, ‘Call Me’, ‘Het laatste nieuws’, ‘Aanbiedingen & nieuwe producten’, ‘Despec Info’ en de unieke ‘Document Library’.

Deze laatste tool, de Document Library, zit boordevol digitale documenten, zoals datasheets, cross reference lijsten, brochures en top-sales overzichten. Met een paar eenvoudige muisklikken of de krachtige zoekmachine vind je het document dat je zoekt. ‘De resellers hoeven hun documenten niet meer van verschillende websites af te halen, maar kunnen dat nu centraal doen op onze website’, aldus Age Yska, Marketing Manager van Despec.

Daarnaast kunnen resellers via de website direct hun labels voor storagetapes bestellen of hun vragen stellen via de Call Me functie. Hierdoor onstaat er directe interactie met de klanten. Ook nieuw is de cd/dvd Media Selector, die ook te implementeren is in de eigen site van de reseller. Via de nieuwsfunctie wordt je op de hoogte gebracht van alle actualiteiten uit de markt. Deze nieuwsberichten kunnen ook via de RSS functie realtime op je eigen beeldscherm verschijnen.

Surf naar www.despec.com. Voor vragen, suggesties of aanvullingen kun je bellen met 0515-436 425, contact opnemen via e-mail marketing@despec.com of via de Call me Tool op de site.

Markt voor CE herstelt

Draadloze hdmi-zender onder vierhonderd euro