in

Vijf populaire gadgets om te verkopen in 2019-2020

Ben je techliefhebber en wilde je altijd al je eigen webwinkel beginnen? Het runnen van je eigen webwinkel In de techbranche is leuk, maar je loopt wel veel risico. Gadgets die nu voor veel geld over de toonbank gaan, moet je over een paar maanden tegen bodemprijzen verkopen omdat ze verouderd zijn.

Dit betekent dat je goed na moet denken over welke producten je gaat verkopen. Je wilt uiteraard in een groeiende markt terecht komen zonder al teveel concurrentie. De volgende gadgets blijven de komende jaren hip en trendy en bieden dus goede mogelijkheden om geld te verdienen.

1. Drones

Je verwacht wellicht dat je te laat bent als het gaat om drones. Niets is minder waar. De markt voor drones staat (relatief gezien) nog steeds in de kinderschoenen. Er komen steeds meer en betere drones op de markt en daarmee wordt de doelgroep voor deze vliegende apparaten steeds groter. Modellen die een paar jaar geleden voor duizenden euro’s per stuk verkocht werden, zijn nu bereikbaar voor de grote massa.

Na verloop van tijd investeren ze in accessoires of kopen ze een duurder model

De dronemarkt is daarnaast interessant omdat veel mensen meerdere drones kopen. De meeste mensen kopen eerst een instapmodel. Na verloop van tijd investeren ze in accessoires of kopen ze een duurder model. Omdat de ontwikkelingen aan drones de komende tijd nog wel even doorgaan, zal er veel vraag blijven.

2. (Bluetooth) speakers

De bluetooth luidsprekers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. De luidsprekers ontwikkelen zich steeds verder. Dit merk je niet alleen een beter geluid en een langere accuduur. Luidsprekers zijn al lang niet meer alleen om muziek te laten horen, maar spelen ook een rol als virtuele assistent (geholpen door Siri, Alexa of Google). Zo stelt Amazon materialen en software beschikbaar voor bedrijven die Alexa willen integreren in speakers.

Er komen dus steeds meer doelgroepen voor de luidsprekermarkt en die kun jij bedienen

De markt voor speakers gaat flink groeien. De verwachting is dat er steeds meer verschillende speakers op de markt komen. Je kiest je speaker niet alleen maar op basis van je budget, je muziekwensen en het design, maar je kijkt ook naar hoe jouw luidspreker verbonden is met het internet en met andere apparaten. Er komen dus steeds meer doelgroepen voor de luidsprekermarkt en die kun jij bedienen.

3. Apparaten om het binnenklimaat te monitoren

Onze huizen worden steeds slimmer. We hebben nu slimme thermostaten die zelf leren. Vanaf ons vakantieadres kunnen we zien wie er voor de deur staat. De markten voor slimme thermostaten en beveiligingsapparatuur lijkt redelijk verzadigd, maar we blijven doorgaan met het steeds slimmer maken van onze huizen.

De markten voor slimme thermostaten en beveiligingsapparatuur lijkt redelijk verzadigd

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de smart home markt is dat we meer aandacht besteden aan het binnenklimaat. Logisch dus dat er veel nieuwe producten op de markt komen die van alles in het huis meten. We willen weten hoe het zit met de hoeveelheid koolstofmonoxide, CO2, fijnstof en met de luchtvochtigheid. Apparaten die de luchtkwaliteit meten zullen dan ook veel verkocht worden de komende jaren.

4. Gadgets voor games

De manier waarop wij gamen gaat helemaal veranderen. Door diensten als Google Stadia en Apple Arcade wordt het nog makkelijker en goedkoper om te gaan gamen. Je kan van iedere smartphone, tablet, computer of Smart-TV een console maken. Voor een prikkie heb je toegang tot de beste games.

Voor een prikkie heb je toegang tot de beste games

Dit betekent ongetwijfeld dat er een grote vraag komt naar nieuwe accessoires voor games. Naast klassiekers als headsets, ontstaan er ook nieuwe soorten accessoires die het gamen via

de tablet of smartphone aangenamer en leuker maken. Ook de vraag naar sommige bestaande accessoires, zoals powerbanks, zal toenemen.

5. Devices voor een digitaal dieet

De afgelopen jaren zijn onze smartphones en computers steeds meer verbonden geworden met de wereld. Tegelijkertijd ontstaat er ook een tegenbeweging. Het internet, computers en smartphones brengen ons veel goeds, maar brengt ons ook veel afleiding. Steeds meer mensen zijn daarom op zoek naar devices waarmee je gefocust kunt werken.

Zelfs de ouderwetse typemachine is aan een comeback bezig

Zo zijn er tegenwoordig weer kleine laptops zonder internetverbinding, ideaal als je ongestoord een stukje wilt schrijven. Zelfs de ouderwetse typemachine is aan een comeback bezig. Er zijn mensen die liever met de hand schrijven, maar een speciale pen gebruiken die deze handgeschreven tekst weer omzet naar digitale tekst. Er komt steeds meer vraag naar een ‘dumb phones’ die wel zijn uitgerust met WhatsApp. Er zijn veel mogelijkheden om deze digitale diëten te promoten.

Kies een productgroep

In de bovenstaande productgroepen verwachten wij de komende jaren nog heel wat groei. Zie je jezelf geen gadgets verkopen? Geen probleem. Er zijn veel andere producten waar je een goede boterham mee kunt verdienen.

Heb jij wel een keuze gemaakt voor een product, breng dan goed de concurrentie in kaart. Welke grote spelers zijn er actief? Hoe onderscheiden de kleinere webwinkels zich van deze grotere e-commercereuzen? Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat consumenten bij jou gaan kopen? Als je het antwoord op deze vragen helder hebt, is het tijd om je eigen webwinkel te openen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

CES Unveiled Amsterdam laat zien hoe tech levens verbetert

Nacon Revolution Pro Controller 3 voor PlayStation 4 is nu verkrijgbaar